Milli Gorus Portal  

Geri Git   Milli Gorus Portal > SERBEST FORUM > İSLAM
Anasayfa Milli Görüş Bloglar Arama Bugün Konuları Okundu İşaretle

İSLAM Efendimiz - İslam Büyükleri - Ayet - Hadis - Dua ve Tesbihat - Cihad - İslami İlimler - İslam Coğrafyası

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Eski 16-05-2006, 11:13   #1
Sena ALTIN
sadece...

Giriş: Wed May 2006
İletiler: 1,746
Sena ALTIN ***Sena ALTIN ***Sena ALTIN ***Sena ALTIN ***Sena ALTIN ***Sena ALTIN ***Sena ALTIN ***Sena ALTIN ***Sena ALTIN ***Sena ALTIN ***Sena ALTIN ***
sizde aglarmısınız ????aklınıza hiç geldimi?

Hz. Muhammedin vefatindan sonraki yillardir. Bir akrabasi Hz. Ayseyi ziyaret eder. Hz. Ayseyi onun icin bir sofra kurdurtur. Ve sonra dayanamayip aglamaya baslar. Akraba sebebini sorar. Hz. Ayse: -"Ben doyuncaya kadar her yemek yeyisim de aglarim, "der. Akraba daha da meraklanip, sorar: -Nicin? -Cünkü Allahin Elcisi bütün ömrü boyunca doyuncaya kadar hic yemedi. Ekmek yedigi zaman hurma yemedi, hurma yedigi zaman ekmek yemedi. Sürekli baskalarini kendine tercih ettigi icin hep böyle yasardi. Simdi ise insanlar yediklerini eritmek icin ilac kullaniyorlar.......
Hz. Muhammed bütün ömrü boyunca kizartilmis bir koyunu hic görmemistir. :lac[1]: RABBİM AFFETSİN HERKESİ

Sena ALTIN Çevrimdışı   Facebook'ta Paylaş Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-05-2006, 11:15   #2
mgv1975
Pasif Üye

mgv1975 kullanıcısının Görüntü Resmi

Giriş: Sat May 2006
İletiler: 27
mgv1975 is infamous around these partsmgv1975 is infamous around these partsmgv1975 is infamous around these partsmgv1975 is infamous around these partsmgv1975 is infamous around these partsmgv1975 is infamous around these partsmgv1975 is infamous around these partsmgv1975 is infamous around these partsmgv1975 is infamous around these partsmgv1975 is infamous around these partsmgv1975 is infamous around these parts
:( :( :(

mgv1975 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-05-2006, 11:20   #3
Sena ALTIN
sadece...

Sena ALTIN ***Sena ALTIN ***Sena ALTIN ***Sena ALTIN ***Sena ALTIN ***Sena ALTIN ***Sena ALTIN ***Sena ALTIN ***Sena ALTIN ***Sena ALTIN ***Sena ALTIN ***
çok acıklı durumdayız öyle degil mi.. RABBİM AFFETSİN.. ben yerim doyana kadar yemeyen varsa yazsın.. yada aglayan.. çok merak ettim.. RABBİM AFFETSİN.:confused1[1]: :confused1[1]:

Sena ALTIN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-05-2006, 11:29   #4
Ömer KARAMAN
KaRaMaN

Ömer KARAMAN kullanıcısının Görüntü Resmi

Giriş: Thu May 2006
İletiler: 513
Blogdaki Konular: 2
Ömer KARAMAN ***Ömer KARAMAN ***Ömer KARAMAN ***Ömer KARAMAN ***Ömer KARAMAN ***Ömer KARAMAN ***Ömer KARAMAN ***Ömer KARAMAN ***Ömer KARAMAN ***Ömer KARAMAN ***Ömer KARAMAN ***
Alıntı:
MuSe tafarından gönderildi
çok acıklı durumdayız öyle degil mi.. RABBİM AFFETSİN.. ben yerim doyana kadar yemeyen varsa yazsın.. yada aglayan.. çok merak ettim.. RABBİM AFFETSİN.:confused1[1]: :confused1[1]:
Evet Allah affetsin:(
Bizler açların halini düşünüp tıka basa yemesek ve artarsak etrafımızdaki intiyaç sahipyerine yedrirsek ve bunu herkes yapsa inanın aç kalmaz:(

Ömer KARAMAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-05-2006, 12:12   #5
Taner PINAR
Misafir

İletiler: n/a
Kaynağını verebilirmisiniz?

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-05-2006, 13:42   #6
Sena ALTIN
sadece...

Alıntı:
ebu derda tafarından gönderildi
Kaynağını verebilirmisiniz?
yaa bi siteden aldım ama oda yazmamış kaynak felan.. kaynak aranıyorrr:yes[1]:

Sena ALTIN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Yer İmleri

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları