![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Milli Görüş | Bloglar | Arama | Bugün | Konuları Okundu İşaretle |
| İSLAM Efendimiz - İslam Büyükleri - Ayet - Hadis - Dua ve Tesbihat - Cihad - İslami İlimler - İslam Coğrafyası |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|
#1 |
|
sadece...
Giriş: Wed May 2006
İletiler: 1,746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sizde aglarmısınız ????aklınıza hiç geldimi?
Hz. Muhammedin vefatindan sonraki yillardir. Bir akrabasi Hz. Ayseyi ziyaret eder. Hz. Ayseyi onun icin bir sofra kurdurtur. Ve sonra dayanamayip aglamaya baslar. Akraba sebebini sorar. Hz. Ayse: -"Ben doyuncaya kadar her yemek yeyisim de aglarim, "der. Akraba daha da meraklanip, sorar: -Nicin? -Cünkü Allahin Elcisi bütün ömrü boyunca doyuncaya kadar hic yemedi. Ekmek yedigi zaman hurma yemedi, hurma yedigi zaman ekmek yemedi. Sürekli baskalarini kendine tercih ettigi icin hep böyle yasardi. Simdi ise insanlar yediklerini eritmek icin ilac kullaniyorlar.......
Hz. Muhammed bütün ömrü boyunca kizartilmis bir koyunu hic görmemistir. :lac[1]: RABBİM AFFETSİN HERKESİ |
|
|
Facebook'ta Paylaş
|
|
|
#2 |
|
Pasif Üye
Giriş: Sat May 2006
İletiler: 27
:( :( :(
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
sadece...
Giriş: Wed May 2006
İletiler: 1,746
çok acıklı durumdayız öyle degil mi.. RABBİM AFFETSİN.. ben yerim doyana kadar yemeyen varsa yazsın.. yada aglayan.. çok merak ettim.. RABBİM AFFETSİN.:confused1[1]: :confused1[1]:
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
KaRaMaN
|
Alıntı:
Bizler açların halini düşünüp tıka basa yemesek ve artarsak etrafımızdaki intiyaç sahipyerine yedrirsek ve bunu herkes yapsa inanın aç kalmaz:( |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Misafir
İletiler: n/a
|
Kaynağını verebilirmisiniz?