![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Milli Görüş | Bloglar | Arama | Bugün | Konuları Okundu İşaretle |
| EDEBİYAT Kitap - Dergi - Gazete - Sizin Kaleminiz - Makaleler - Denemeler - Hikayeler - Şiir - Biyografiler |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|
#1 |
|
Giriş: Sat May 2006
İletiler: 712
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ve suçluyum-ki ben gibi çaresizlerin arkasından ağladım.
Yandıkça dirilen pervane olmuşum Beklemeden güle dönmesini ateşin Ben,külümden sana yol bulmuşum Ey yıldızda,ayda,gördüğüm; neden Sonra aşkına söndüğüm çatlatsam kelimeleri, Sunsan da bir kadeh derman olsan Ey vardıkça güzelleşen,ey yaktıkça güzelleşen Sakınmam yüreğimi,senden gelecek kordan Bir seni bildim;bedenimle değil,gönlümle döndüm, Artık kalbim ah-a hazır bir ceylan Herkes kendine bir yar bulmuş. tüm aşıklar mecnun olmuş,ama…. Tüm Leylalar yukardakiler çok güzel ama ben yazmadık çok sıcak bir yazı ufleyerek okuyun diliniz yanmasın Aşk benim yanan ben Yetim bırakmam aşkımı,bırakmam yolda susuz kalanları Benim aşkım nazlıcanlı… Yazan ben değil kalbimin deniz dibinde yüzdürdüğü pamuk elleri Akan göz yaşlarım mecnun olduğumun kanıtı değil Gururumu ve nefsimi eğitememenin acı damlaları… Beni uyutmayan iniltilere hayran olan ben gibi fakirler af diliyorum Rabbimizden Aşk;AHMET’İ MAHMUDU MUSTAFA’YA ÜMMET olmak için Bizi bizden uzaklaştıran bizi kendine bağlıyan her şeye sabretmektir. Ve suçluyum-ki ben Allah’ın kulundan medet ümdüm Ve suçluyum-ki ben gibi çaresizlerin arkasından ağladım. Rabbim için bu kadar ağlamadım. Tövbe ediyorum Rabbimden af diliyorum. Ve katılaşan kalbimize umut göz yaşlarımızı damla damla RESUL’U düşünerek ince ince nakşediyorum. Bazen Bilal olup ezan okuyorum hüzünleniyorum Bazen vahşi oluyorum rüya duvarlarının arkasından Resul’e uzanmaya çalışıyorum hiç söyleyemedi vahşi YAa Muhammed anam babam sana feda olsun Vahşi ne güzel sevdalıydı.ciğeri yandıda bir kere haykırmadı. Bencillik yapmamak gerek ve ben izninizle ayrılıyorum Hepinizin kalbinde olan yaraları gören birileri vardır Ben yaramı sardım.Rabbimden sizin için dua ediyorum Ya Rahman Ya rahim olan Allahım biz çaresizleri ateşlere atma Dünyayı gezegenleri seni,beni bir eksen etrafında döndüren Ya Esmaül Hüsna İsimlerin en güzeline sahip doğmamış ve doğrulmamış samed olan Allahım Resulune ümmet Sana kul olmaktan başka bir şey istemeyen ben gibi fakirlere Kulum dermisin Senin aşkınla yakarmısın bizleri. göz yaşlarımızın anlamı olur o zaman belki. |
|
|
Facebook'ta Paylaş
|
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Thu May 2006
İletiler: 1,231
avuçlarım, acizlik ve nisyan ile dolu
kahır ve acı ile dolu.. avuçlarım yanmada allahımm, kor ile dolu bir yangın sonrasında geriye kalanlarla dolu, gün ısığı yok, ay ışığı ile dolu... sevinçleri, kahkahaları ve mutluluğu bir tarafa koydum allahım sadece ve sadece hüzün dolu... avuçlarımı, avuçlarına koyuyorum allahım, gözyaşı ile dolu... avuçlarımı, avuçlarına koyuyorum allahım, gözyaşı ile dolu...
|
|
|
#3 |
|
kimsesiz kalan yazılarımı alıp gidiyorum
kimsenin bilmediği bir yere kimse ilgilenmesin farkına varmazsınızda gittiğimin beni davet eden abime teşekkür ederim çok yoğunum ve aklım burda kalmasın merak eden olur belki ben iyiyim gerçekten |
|
|
|
|
|
#4 |
|
yare giden turnam yoruldu ve üzmemek gerektiini düşünüyorum sultanım ey medinede ümmeti ümmeti diyen sevgili
yanına geliyorum al beni yanına güzeller güzeli al beni yanına |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
insan yanlız doğar yanlız yaşar ve yanlız ölür.
hep içindedir onun yanlızlık. bir kıyafet değildir çıkarılamaz.. gün olur kandırırız kendimizi.. bişeylerimiz var sanırız avcumuzda ve illaki sıkarız.. parmaklarımız kenetlenir birbirine.. birgün merak edip avcumuzda nelerimiz var diye açtığımızda hazin sonu görür insan hiçbişeyi olduğunu... bişeye küsüp gitmek, hüzünlenip terketmek hangi kitapta var, hangi kuralda illahi yanlız olarak ayakta olmak zorundayız yanlız olduğumuzu anladığımızda kırılmak, yok acımakta dimdik olacaksın, doğru bakacaksın ve kırılmayacaksın... bunu ben gerçek bir dostumdan öğrendim. gün gelecek, harman gelecek.. ve sen şaşıracaksın. belki bişeyler yitip gidecek ama aramayacaksın yokluklarını bile anlamayacaksın... çünkü sen insanın, zaten fıtrat olrak yanlızlık adın...
|
|
|
#6 |
|
hayat ölümden dahamı büyük yüzüm gözlerinde ,ve senin benimkinde ve gerçek kalp,yüzde yatar nerde bulabilir daha iyi iki küre keskin küre olmadan yada batı reddetmeden? ölen eşit karışmamıştır eğer iki aşkımız bir olursa ve sen ve ben eş seversek işte bu bozulamaz ve ölemez ve samimiyetsizim ve alçak yurdunu ve atasını ve davasını çiğneyen hayat mı büyük ölüm mü ben biliyorum ki aşk hepsinden büyük olmacak olana sarılıp uyuduğum olmacak olana ağladığım aşk acı ama yaşaması gerek insanın önce emeklemesi gerek sonra sessizce yok olması. bunları ciddiye almayın ne bileyim deliyim herhalde gözüne uyku girmeyince küçükken annemiz süt getirirdi bende yazı yazıyorum saçmaladım sanırım... |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
ikimilyon
Admin
|
Alıntı:
mesela şu "hayat ölümden dahamı büyük" çok hoş bir ifade olmuş. hele şu iki tasvir, "olmayacak olana sarılıp uyudum" "gerçek kalp yüzde yatar" dostum senin uykulu yeteneğin bile beni kıskandırıyor.
|
|
|
|
#8 |
|
iki milyon ben seni seviyorum sen ebu derda gibi abilik yapanlardansın
sağ ol çok teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Pasif Üye
İletiler: 42
![]() |
tutn elinden çoçuğun vallah bizim başımıza kalcak
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Bir kez daha görebilseydim seni, Son bir kez... Gözlerimdeki ışığı, Yüreğine işleseydim de.. Öyle ayrılsaydık seninle... Ah bu keşkelerim... Keşke hiç keşke dememelerin, Keşkesinde yaşasaydım... Kim bilir seni bir daha ne zaman görürüm.. Belki de hiçbir zaman... Ama ne zaman ki bana seni hatırlatan, Bir şeyler okudum,bir şeyler dinledim, O zaman kahroluyorum işte... Ve sızlanarak söyleniyorum 'keşke' diye... Anlatamadım sana olan sevgimi, Suç bende,günah bende,azap bende... Ayrılıkların 'keşke'si yaşıyor içimde, Ve bunu bile bilemeden, Gideceksin sen de...
|
|
|
#12 |
|
Giriş: Tue May 2006
İletiler: 71
NAZLICAN yuregine saglik..
Daha cok cok cooookk devaminin gelmesi dilegimle... ![]() ![]()
|
|
|
#13 | |
|
Alıntı:
kardeşim ağlamaktan halim kalmadı-ki ne çare kalbime Sunayı da deli gönül sunayı Ben yoluna terk eyledim sılayı Armağan gönderdim telli turnayı İner gider bir gözleri sürmeli Sabahtan uğradım yarin yurduna Dayanılmaz firkatine derdine Yıkılası karlı dağın ardına Aşar gider bir gözleri sürmeli Ateş yanmayınca duman mı tüter Ak gerdan üstünde çimen mi biter Vakti gelmeyince bülbül mü öter Öter gider bir gözleri sürmeli Karacaoğlan kapınıza kul gibi Gönül küsüverse ince kıl gibi Seherde açılmış gonca gül gibi Kokar gider bir gözleri sürmeli
|
|
|
|
#14 |
|
geceler yarim oldu anam anam garibem ağlamak karim oldu anam anam garibem her dertten yıkılmazdım anam anam garibem sebebim zalım oldu anam anam garibem kan damlar yüreğime anam anam garibem yaralarım sızlıyor anam anam garibem doktor gelmiş neyime anam anam garibem ahhh ağlama yarim ağlama
|
|
|
#15 |
|
Berre
İletiler: 430
yılda bir defamı anılır adın
Aylardan günlerden kutlusun anne Her çeşit meyveden lezzetli tadın Tatlı baldan bile tatlısın anne Senin sevgin geniş enginden engin Dünyada bulunmaz benzerin dengin Cennette ayrılmış hazırdır yerin İrem bahçesinin gülüsün anne Alıntı |
|
|
|
|
|
#16 |
|
muhacir
Okuyan Kalemler
Giriş: Tue May 2006
İletiler: 842
selamın aleykum
okurken gozlerim yasardı...
allah razı olsun kardes
|
|
|
#17 |
|
Pasif Üye
İletiler: 42
![]() |
nazlıcanım kardeşim abicim gel yahu nerdesin
abe benim nazlı canım abenim nazlı kardeşim rüzgarlar tarar saçlarını nerdesin kızmaya başlıyorum heee nerdesin bakayım gardaş dedem deden olsun |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Pasif Üye
Giriş: Fri May 2006
İletiler: 30
![]() ![]() |
Alıntı:
yan komşumuz 3 aylık tatile çıktıda çıkarkende pc sinin fişini çekmiş ve bizim nazlıcanın laptopu devre dışı kalmış,interneti gitmiş. çok üzülüyo garibim ama elden bişey gelmez ki, biz dua edelimde erken dönsün komşumuz. Yoksa nazlıcansızlık tak eder canımıza. (He bu arada ben nazlıcanın ev arkadaşıyım) selametle... |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Üye
Alıntı:
|
|
|
|
#20 | |
|
Pasif Üye
Giriş: Fri May 2006
İletiler: 30
![]() ![]() |
Alıntı:
size cevap vermemiz yasak abla, erdal zaten fırçaladı uzatmayalım neyse..ben kimseyi tanımıyorum iyiii günler nazlıcanın çok işleri varrr reis tamam vurmaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
![]() |
| Yer İmleri |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|