![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Milli Görüş | Bloglar | Arama | Bugün | Konuları Okundu İşaretle |
| YAŞAMA DAİR Mizah - Resim - Spor - Sağlık - Uğraş - Sanat |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|
#1 |
|
Giriş: Sun Mar 2007
İletiler: 36
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Televizyonu Neden Kapatmalıyız?
NEDEN TV KAPATMALIYIZ ? TV’lerden ; “BAKMAK”,”izlemek”,”görüntü çekmek”…eylemlerini kastediyorsak, SAĞLIKLI BİR TARİH YOLCULUĞU,bizi “neye”,”nereye”,”nasıl” bakacağımız hususunda aydınlatacaktır. Adem kıssası bozulmamış fıtratın ilk temsilcisi. Adem a.s gözlerini CENNETE çevirdiğinde ne kadar Salih bir kul,gözlerini şeytanın fısıldadığı,”EBED’lik ağacına ” çevirdiğinde düşüşlerin en büyük düşüşü olan yeryüzüne gönderilmeyi yaşatarak göstermiştir. Kabil gözlerini “görüntü dolu bir sevgiye” diktiğinde KARDEŞ kavgasının temsilcisi olarak anılmayı hak etmiştir.Habil ise gözünü “ÖZ” sevgiye dikmişti. oysa Nuh (as)’ın oğlu kurtuluş için gözünü “YÜCE bir dağdan heybetli bir dağa” çevirince helak oluyordu da,Nuh(as)’a inananlar “emrin gemisine” gözlerini çevirince İnanan Neslin Temsilcileri oluveriyorlar. İbrahim(as)’in kavmi gözlerini ŞEKLE hapsedilmiş,özellikle büyüleyici olan Putlarına çevirmekte dayatırlarken,İbrahim as tüm gözleri büyük putun boynundaki baltaya o baltadaki HAKİKATİN ışığına çevirmişti de oradan bir LUT (as) soylarına katılım .. Ve…belkide en rahat izleyeceğimiz vizyon;MUSA (as) ve büyücüleri ! Büyücülerin tüm hünerleri İZLEYENLERİ o tarihi buluşmada ETKİLEMEK içindi.Ellerinden geleni yaptılar ve oldukça başarılı VİZYONLAR ortaya koydular.Oysa hepsi hileydi..semada… Oysa Musa (as)… Özü çıkardı ortaya.. Asa hakikiydi.. Asaya gelen ruh idi.. Musa (as) gözleri HAKİKİ olana çevirdi de büyücülerde secdeye kapanan,görenlerden oldular.. İşte…Bugünkü vizyonlar insanı hileyle , sanalla ETKİLEMEKTE ve gözleri HAKİKİ olandan ayırmaya çalışmaktadırlar.Futbol ,dizi,magazin ve konserleri ile Kişileri Putlaştırırken günlük olaylara DEVLEŞTİREREK putlaştırmaktadır.Hava olayları,sismik ölçümlerle takmadan uzak ENDİŞE hastalığı oluştururken,TELEVİZYON bankalara,sigortaya ve konfora kitlenmektedir.Bu vizyonlarımı izleyelim? İzlemek …Bakmak…GÖRMEYE dönüvermedikçe … Bir hayret..Bir hayranlık…Fikir fışkıran tefekkürle sonuçlanmadıkça… Sihirbazların,görüntü cambazlarının ŞAK-ŞAK’ çısı olmaktan başka ne işe yarayacaktır VİZYON ?.. ---------------------------------------- O ----------------------------------------------- Kapatmalıyız,Çünkü ; gözlerimizi CENNETE bakmaktan alıkoyuyor Kapatmalıyız,Çünkü ;öze olan sevgi Görüntüye Odaklanmış sevgi oluşturuyor Kapatmalıyız,Çünkü ; ALDATICI KURTULUŞ DAĞLARI oluşturuyor Kapatmalıyız,Çünkü ; kurtarıcı EMİRLERİ göremiyoruz Kapatmalıyız,Çünkü ; gözlerimiz putlaştırılmış şekillerle dolduruluyor Kapatmalıyız,Çünkü ; hakikatin ışığı olan İbrahimi baltaları göremiyoruz Kapatmalıyız,Çünkü ; büyücü ve sihirbazların devamı olan biz DEĞİLİZ Kapatmalıyız,Çünkü ; biz MUSA(as)’ın devamıyız Kapatmalıyız,Çünkü ; biz asaya can veren,ruh veren ÖZÜ göremez olduk Kapatmalıyız,Çünkü ; şahısların,futbolla,magazinle,konserlerle,dizilerle putlaştıran ve bu vizyonlarla İsmaillerin doğması mümkün değildir Kapatmalıyız,Çünkü ; günlük olaylarla,hava,deprem ve kasırga ölçümleriyle ENDİŞEYİ tohum gibi eken, TEVEKKÜLÜ banka,sigorta,konfora hapseden bu vizyonlarla ahiret değil,dünya ebedileşmekte ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ İSTANBUL HANIMLAR KOMİSYONU
HAK BATIL DAVASINDA Bİ TARAF OLAN BERTARAF OLUR Düzenlendi: Tevfik YAZICILAR 18-05-2008 10:22 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zemberekçibaşı
Giriş: Fri Feb 2008
İletiler: 1,302
Televizyonu kapatmaMAlıyız Çünkü, televizyon ülke ve dünya ile irtibatımızı sağlayan önemli bir araçtır. KapatmaMalıyız Çünkü, televizyonda Hilal Tv, TV5 vs gibi kanallardan dini, ahlaki bilgileri alabiliriz. KapatmaMAlıyız Çünkü, dünyada gelişen iyi, kötü olayların hepsini televizyonlardan öğreniyoruz.
KapatMAMALIYIZ.
|
|
|
#3 |
|
Misafir
İletiler: n/a
|
kapatmalıyız çünkü tv yahudinin kılıcıdır...dünyada ne olup bittiğini öğrenmek istiyosak MİLLİ GAZETE son derece yeterlidir.o da bizim kılıcımızdır. Allah razı olsun Aysun kardeş
|
|
|
|
#4 |
|
Giriş: Wed Apr 2008
İletiler: 379
kesinlikle kapatılmalı
bazen tutup fırlatasım geliyor camdan aşağı ama en baştan eve sokmamak lazımdı bu mereti... şimdi ise sadece faydalı zararlı diye ayırım yapmaya çalışıyoruz biride aynı binide... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
İletiler: 593
evet kapanmalı
çünkü cihadın bir parçasıdır... çünkü aydın doğana birdur demeliyiz... çünkü bu tip eylemler ii sonuç vermiştir.. çünkü nesli ciddi anlamda kötü etkilemektedir.. .... ... .... agd eğitim komisyonu da bu konuda kararlı... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zemberekçibaşı
Gerçekleri tartışalım...
|
|
|
#7 |
|
Giriş: Wed Apr 2008
İletiler: 379
buyur üsame kardeşim tartışalım
bana televizyondan nasıl faydalandığını anlat bende senin tezlerini inceleyeyim |
|
|
|
|
|
#8 |
|
türkiyem
|
bilakis tv çogalmalı
o tv ler bizim görüşümüzü anlatmalı. insanlara islamı sunmalı dünyaya yayılmalı biz kendi görüşümüzü izlemeli reklamlarımızı bu görüşe vermeli meyva veren agaç taşlanır ne ekersen onmu biçersin sen tvden islam ek onu biçersin tvleri ahlaka uygun hale getirmek için maddi durumu yerinde olan abilerimiz önçülük yapıp yerlş medya ulusal kanllar açmalı görüşümüzü islamı anlatmalı türk adetlerini göstermeli avrupaya inat avrupa diyenlere inat biz kendi görüşmüzü yaymaya çalışıp cihat yapmalıyız
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
nane-limon
Giriş: Thu Sep 2007
İletiler: 526
kapatamiyorum cünkü yok...biz hic acmadik
|
|
|
#10 |
|
hercai
Giriş: Fri Apr 2008
İletiler: 11
zararı çok olanın az faydası terkedilmelidir diye buyuruyor üstadımız..
beyni darlaştıran bi kutu..
|
|
|
#11 | ||
|
Zemberekçibaşı
Alıntı:
Alıntı:
Televizyon kapatılmamalı, gerçekten ama gerçekten çok saçma birşey bu günümüzde, o zaman interneti de kapatalım, bilgisayarlarımızı kaldıralım raflardan HAH!
|
|
|
|
#12 |
|
Misafir
İletiler: n/a
|
bizim 2 aydır tv bozuk yokluğunu da hiç hissetmiyorum bence çok da bağımlılık yapan bişey değil bence abartılıyo
|
|
|
|
#13 |
|
Giriş: Sun May 2006
İletiler: 3,862
Saçma bir o kadarda komik buluyorum bu çalışmayı...
Bir komşumuz evine tv almadı.Çocukları ise sürekli tv seyretmek için gece gündüz komşularda.Ailenin haberi yok...Evine sürekli gelen hanımsa isyanlarda... Elbette tv gece gündüz açık olmamalı.Faydalanırsın faydasının olmadığı yerde kapatırsın. Cevat Akşit'in süleymaniye desrlerinden bilmediğim bir çok konuyu öğrendim. Yok saymak çözüm olsaydı hocamız tv 5in kurulması için bu kadar çalışırmıydı.Tv kapatacağımıza tv 5 i güçlendirmek için,gündemi oluşturacak güce gelmek için çalışalım. Yoka siz gündeme arkanızı dönerde yok sayarsanız sadece kendinizi ve etrafınızda bir kaç kişiyi kurtarma çalışması olur. Biz ümmetin ve insanlığın kurtuşuna talibiz... Enerjimizi daha hayırlı işler için harcayalım...
|
|
|
#14 | ||
|
Zemberekçibaşı
Alıntı:
Alıntı:
buyurunuz
|
|
|
|
#15 |
|
İletiler: 593
pekii bu kadar tezin ve fikrin birisi sonuçlandırmasını yapabilirmi???
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zemberekçibaşı
horoz resmi çizilip altına 'horoz' diye yazılır mı?
|
|
|
#17 |
|
Güle Güle..
Giriş: Sat Feb 2008
İletiler: 175
ben gece tv yi açıp bakmadan uyuyamıyormki illa bi kaç dakikada olsa bakmam gerek öyle alıştım valla ne yalan söyliyim.
ayrıca her şeyde yahudilerin olmuş bize bişey kalmamış bu dünyada ![]() göz önünde çok populer olan bir şeyi dağıtıp yıkmak yerine sen ele geçir sana hizmet etsin niye yüz çevireyimki. ayrıca hoşunuza gitmeyen proğramlar varsa kapatın gitsin canım kanal sorumlusu gelip elinizdenmi tutuyor abi abla nolursun kapatma filan diye
|
|
|
#18 | |
|
yakamozaik
Giriş: Fri Mar 2007
İletiler: 2,712
Alıntı:
gerçi tv5'in güçlenmesi için kaç milli görüşçü çalışıyor onuda anlamış değilim ama yinede bu denilenler gayet doğru.
|
|
|
|
#19 | |
|
Giriş: Wed Jul 2006
İletiler: 2,704
Alıntı:
Yazılan yazılmış.... O zman bi bu siteyi kapatalım...Hatta Tv5'i kapatalım...Biz Tv5'i kapatırsak Emire itaasizlik olmuyormu...Emire itaat farz değilmi...Yani Erbakan Hocam Tv5'e sahip çıkmamızı teşkilata söylemiyormu...! |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Giriş: Fri May 2007
İletiler: 27
Televizyonlu bir odadan televizyonusuz bir odaya geçiş hicrettir..!
|
![]() |
| Yer İmleri |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|