![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Milli Görüş | Bloglar | Arama | Bugün | Konuları Okundu İşaretle |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|
#1 |
|
Merkez
Giriş: Fri Feb 2007
İletiler: 1,927
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-----Boğaziçi Köprüsünün Yapılışı-----
![]() 20 şuabat 1970 temek atma töreni... ![]() 4 ağustos 1971 kule montajı ![]() 17 ağustos 1971 kule montajı ![]() ortaköy kule inşaatı ![]() dikey kulelerin birbirine bağlanması ![]() taşıyıcı halatlarla ilk bağlantı ![]() kuleler, tabliyesiz ![]() taliyeler orta kesinden montaja başlandı ![]() montaj devam ediyor... ![]() 26 mart 1973 tabliyeler denizden montaja geliyor ![]() son tabliyenin montajı yapılıyor ![]() asfaltlama.. ![]() 23 temmuz montajlar devam ediyor... ![]() yaklaşım viyadüğü inşaatı ![]() ortaköy viyadüğü inşaatı ![]() devam... ![]() yakalaşım viyadüğü... ![]() açılış sabahı... ![]() 30 ekim 1973 ; yayaların yürüyüşü ![]() köprünün açıldığı hafta...
Facebook'ta Paylaş
|
|
|
#5 |
|
Kısıtlanmış Üye
Giriş: Wed Jan 2008
İletiler: 1,470
Blogdaki Konular: 5
Saolun arkadaslar İstanbul'a Aşığım...Amma eskiden boğaz daha güzelmiş be şimdi betonların arasından bişi farkedilmio..Artık bu kalabalıklığa bi son verilmeli..
|
|
|
|
#7 |
|
Giriş: Sat Sep 2006
İletiler: 441
National Geographic gibi adamsın vesselam
tebrik dikkatimi çeken konulardır. teşekkür
|
|
|
|
#8 |
|
Misafir
İletiler: n/a
|
İstanbula Ayri Bİr İstanbullu Olarak Resİmlerİ Sewdİm Ama Bana HÜznÜmÜ Hatrlattiniz.kavuŞma Vaktİ Yakin İnŞ.son 1 Senem İnŞ Yaziyi Okuyanlarin Duasini Beklİyorum.1 Sene Sonra Mezun Olabİlİyİm..
|
|
![]() |
| Yer İmleri |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|