![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Milli Görüş | Bloglar | Arama | Bugün | Konuları Okundu İşaretle |
| MİLLİ GÖRÜŞ Kaynak Yazılar - Faaliyetler - Milli gazete - TV5 - Milli Görüş Eğitim |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|
#1 |
|
Pasif Üye
Giriş: Thu Jun 2006
İletiler: 56
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yetİmler İhh İle GÜldÜ
İHH İnsani Yardım Vakfının organize ettiği 2. Uluslar arası Çocuk Buluşması 11 Haziran Pazar günü gerçekleştirildi. Eski adıyla My Showland olarak bilinen İstanbul Kongre ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilen şölen tek kelimeyle muhteşemdi.
İHH İnsani Yardım Vakfının organize ettiği 2. Uluslar arası Çocuk Buluşması 11 Haziran Pazar günü gerçekleştirildi. Eski adıyla My Showland olarak bilinen İstanbul Kongre ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilen şölen tek kelimeyle muhteşemdi. Saat 12:00 itibariyle İstanbul Gösteri Merkezine gelmeye başlayan katılımcılar önce İHH’nın gezici aşevinde sponsorların organize ettiği yemek dağıtımında yemeklerini aldılar. 15 ülkeden 100’e yakın yetim çocukların ve Türkiyeli çocukların kaynaştığı yemek programının ardından Gösteri ve sunumların yapıldığı merkez salona geçildi. Yedi binin üzerinde katılımın olduğu şölen İHH Başkanı Av. Bülent Yıldırım’ın yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Yıldırım’ın konuşmasında: Filistin’de şehit edilen ailenin yetim kalan çocuklarının sorumluluğunun İHH’ya verilmesi teklif edildi “İHH Allah’ın izniyle sizlere güvenerek Filistinli bütün yetimlerin sorumluluğunu alma sözü vermiştir” diye ilan etmesiyle duygulu anlar yaşandı. Daha sonra 15 ülkeden gelen çocuk grupları sırasıyla sahneye gelerek kendi yöresel etkinliklerini sundular. Ömer Karaoğlu’nun ezgilerini sunduğu programda minik dualar korosu ve minik yavrular söyledikleri ezgiler ve yaptıkları dualarla izleyicilere mutlu anlar yaşattılar. 2. Çocuk Buluşması adlı şölen ayrıca TV5 ve Hilal TV den canlı olarak yayınlanırken Dost TV ve Kanal A dan da program esnasında bağlantıya geçilerek bilgi akışı sağlandı. İHH Kadın Çalışma Grubu Başkanı Av. Gülden Sönmez programın asıl amacının yetim kavramının Türkiye halkının gündemine getirilmesi ve Dünyanın dört bir yanında savaşlar ve tabii afetler nedeniyle oluşan yetimlere karşı bilincin artırılması olduğunu bildirdi. Katılımcıların minik misafirler için getirmiş olduğu hediyeler hediye çadırımızda toplanarak program sonunda Dünyanın çeşitli yerlerinden programa iştirak eden miniklere hediye dağıtımı yapıldı. |
|
|
Facebook'ta Paylaş
|
|
|
#2 | |
|
Giriş: Thu May 2006
İletiler: 825
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Allah bu gayretlerinizden ötürü sizden razı olsun. Biliyorum ki İHH insanların sadece karınlarını doyurmuyor. Yüreklerini fikirlerinide doyurma gayretinde. İnşallah bu çalışmalar yetkililerinde görmeyen gözlerini açar, Türkiye deki yetimler içinde bu çalışmalara izin verilir. Bizden; savaşın doğurduğu her birinin yüreği iman dolu çocuklara selam söyleyin. Söyleyin onlara bize dua etsinler... Buna iytiyacımız var... Belki onların duaları bir gün ümmete,gerçekten bir vucudun parçaları oldukları gerçeğini anlamalarına vesile olur.
|
|
|
|
|
#5 |
|
ultrAslan-mmyk
Giriş: Fri May 2006
İletiler: 964
Allah bu programı düzenleyenlerden razı olsun...Onlara çalışmalarında yardım etsin...Çalışmalarını zayii etmesin,muaffak eylesin inşallah...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pasif Üye
Hepİmİzden Hepİnİze S.a
ArkadaŞlar DÜŞÜncelerİnİz İÇİn Allah Razi Olsun YÜreklerİnİzİn YÜreklerİmİzle Çarpmasindan Dolayi TeŞekkÜr Edİyorum İnŞallah Allah Bİze Salik Ve Sihhat VerdİĞİ SÜrece Bİz GÖrevİmİzİ Yapmaya Haziriz Sİzlerden De Bİze Destek Vermenİzİ İstİyoruz Allaha Emanet Olun
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
sadece...
Giriş: Wed May 2006
İletiler: 1,746
ne mutlu size yaa...her zaman yanınızdayız ne kadar mübarek İŞLER YAPIYORSUNUZ... RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
ozisler13
Giriş: Mon May 2006
İletiler: 835
ALLAH daha büyük organizasyonlarda canla başla çalışıp ALLAH ın rızasını kazanmayı bizlere de sizlerle beraber olmayı nasib eylesin.amin.
|
|
|
#10 |
|
Giriş: Mon May 2006
İletiler: 170
Elhamdulillah İ.H.H' yı bu hayırlı çaılşmasından solayı tebrik ediyor başarılarının devamını yüce mevladan niyaz ediyorum...
|
|
|
#11 |
|
Pasif Üye
hepinizden ALLAH razı olsun
arkadaşlar yetimler için göstermiş olduğunuz ilgidev ve duyarlılıktan ötürü hepinize teşekkür ediyoruz ve 15 ülkeden gelen yetimler adına size bizi untmadığınız için teşekkür ediyorum hepinizden ALLAH razı olsun
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Pasif Üye
Eyvallah
SaĞolasin KardeŞ Sİzler Ve Sİzİ Gİbİler Yanimizda OlduĞu SÜrece Allah'in İznİylede Elİmİzden GeldİĞİ Kadariyla YaptiĞimiz İŞlere Ve Sİzİ MahÇup Etmemeye Devam Edeceyİz
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Pasif Üye
Giriş: Thu May 2006
İletiler: 299
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Pasif Üye
Hepİnİze TeŞekkÜrler
ArkadaŞlar DÜzenlenmİŞ Olan Programa Ve Sonrasinda Kİ Organİzasyonlar İlgİ GÖsterİp Ta DÜnyanin ÖbÜr Ucundan Gelen Yetİmlere El UzattiĞiniz İÇİn TeŞekkÜr Ederİm Allah Razi Olsun Allah'a Emanet Olun Hepİnİz
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Giriş: Fri May 2006
İletiler: 810
tesekkürler..
göklerden mahzene. qolop4444
|
|
|
#17 | |
|
muhacir
Okuyan Kalemler
Giriş: Tue May 2006
İletiler: 842
Alıntı:
|
|
|
|
#18 |
|
Giriş: Sun May 2006
İletiler: 3,877
Allah aşk ve şevkle hakkın yanında dimdik duran kardeşlerimizden raı olsun...
Şu andada ihh'nın Filistin için yardım kampanyası var.Tüm desteğimiz ve kalbimiz onlarla...
|
|
|
#19 |
|
muhacir
Okuyan Kalemler
Giriş: Tue May 2006
İletiler: 842
Allah Onlardan Razi Olsun...gercİ Suan Fİlİstİne Yardim Gonderİlemİyor... Tum Bankalar Filistine Havalelerİ Kapatmis...
|
|
|
#20 | |
|
Giriş: Sun May 2006
İletiler: 3,877
Alıntı:
Mesela elden teslim etme gibi...
|
|