![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Milli Görüş | Bloglar | Arama | Bugün | Konuları Okundu İşaretle |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|
#1 |
|
Giriş: Tue Sep 2006
İletiler: 705
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İHH'nın Fotoğrafları Yanlış mı ?
![]() ![]() ![]() Bunlar ihh nın yaptığı buraşürler ve kartportsallar ama hepsini Mescidi aksa diye gösteriyor İHH niye böyle yapıyor?Heralde biliyodur bunun kubbetu sahra olduğu size soruyorum niye böyle yapıyor???
Facebook'ta Paylaş
|
|
|
#2 |
|
kozalak
|
burdakiler sadece resim...
ama ihh nın broşürlerini eklersen onlar hakkında da fikir beyan edebiliriz belki...
"Ey iman edenler..! Zorluklara ve sıkıntılara sabırla katlanın. Şeytan ve uşakları olan kafirlere karşı bu sabırla yarışın, cihad için hazırlıklı ve uyanık bulunun ve yolunuzu Allah'ın kitabıyla bulun ki mutluluğa erebilesiniz.."
-Ali İmran 200- |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Medreseli
Giriş: Thu May 2006
İletiler: 3,279
bilal abi dikkat edersen bu resimler tutsakvekiller.com sitesinden alınmış..
aslına bakarsanız bu sadece ihh nın değil.tutsak vekillere destek veren bütün kuruluşların hatası...hem de affedilemeyecek hatalar.. yahudi köpeklerinin planlarına bizim sözde "islami" dernek ve vakıflarımızda bilinçli veya bilinçsiz destek oluyorlar.
|
|
|
#4 |
|
Kısıtlanmış Üye
Giriş: Sat Mar 2007
İletiler: 261
İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH), bütün dünyada birbirine karıştırılan Kubbet'us Sahra ile Mescid-i Aksa'yı birlikte kuş bakışı gösteren bir fotoğrafı 2007 takvimine koyarak, özellikle Müslümanların belleklerindeki bu karışıklığın giderilmesini amaçladı. Genelde Kubbet'us Sahra'nın Mescid-i Aksa olduğu yanılgısı Türkiye'de olduğu gibi pekçok İslam ülkesinde de mevcut. Takvimde, bu karışıklığın özellikle İsrail'in işine geldiği, “etrafı çevrilmiş, altın sarısı kubbesiyle Mescid-i Aksa'nın yerli yerinde duruyor olduğu imgesinin” pek çok insanda yer ettiğine dikkat çekilerek, ancak buranın Kubbet'us Sahra olduğu, Mescid-i Aksa'nın ise 1969 yılında fanatik Yahudilerce yakıldığı için hâlâ bu izleri taşıyan ve Süleyman Tapınağı'nı ortaya çıkarmak amacıyla altı ve etrafı kazılan siyah kubbeli mescit olduğu vurgulanıyor.
İSRAİL'İN İŞİNE GELİYOR İHH'nın hazırladığı takvimde, Kubbet'us Sahra ve Mescid-i Aksa'nın birbirine karıştırılmasını önleyecek net bir fotoğrafa yer verilirken, takvimin sağ alt köşesinde de söz konusu karışıklığın özellikle İsrail'in işine geldiğine dikkat çekilerek, şöyle deniliyor: “Kur'an-ı Kerim'de “Kendisinin ve çevresinin mübarek kılındığı' belirtilen, Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa; 1969 yılında yerine Yahudilerce kutsal sayılan Süleyman Mabedini inşa etmek amacıyla yakılmaya çalışılmış, dış kısmındaki Selahattin Mimberi tamamen yanmıştır. İslam âlemine Kubbet'us Sahra'nın, Mescid-i Aksa olduğu lanse edilerek; oluşacak tepkilerin şiddetinin en aza indirilmesi planlanmaktadır.” alıntıdır |
|
|
|
|
|
#5 |
|
yakamozaik
Giriş: Thu Mar 2007
İletiler: 2,738
Valla İsraİl Bu Mİlletİ Ne Hale GetİrmİŞ He Kendİ O Kutsal Mekanimizi Bİle Artik Suphe Ediolar Neresİ Dİye Yazik Acİlen Bu Mİlletİn Gercek Bİlgİlere İhtİyaci Var
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Giriş: Thu May 2006
İletiler: 825
İHH hem yazılı hemde görsel çalışmalarla bu yanlışlık üzerinde en fazla duran (benim gördüğüm kadarı ile ) örgüttür.
Bu konu ile ilgili tüm çalışmalarında, kitap dergi,belgesel, masa takvimi... bu konuya değindi. Hatta sadece Kubbetus Sahra ve Mescidi Aksayı değil... Süleyman Mabedi olarak isimlendirilen bölgenin tamamını içeren bir resmi, her noktanın ne olduğunu şuanda ne amaçla kullanıldığını belirtecek şekilde bastırdı ve dağıttı. Bu konuda bu kadar titiz davranmasına ve bu denli çalışmasına rağmen. İHH yanlış yapıyor demek haksızlık oluyor biraz sanırım !!!???
|
|
|
|
#7 |
|
kodADIistanbul
|
acaba orası gerçekten kub'betus sahra mı...bu da benim kafamı karıştırıyor...şimdiye kadar oraya gidip gelen araştırmacı-yazar müslümanlar neden böyle bir yanlışı düzeltmediler... de özellikle israilin kazı çalışmalarından sonra bu görüntüler gündeme geldi...
|
|
|
#8 |
|
![]() belki onlar yanlış olbilir ama ya bu bunu ben kamera ile çektim ordan blog sitemden buraya attımya şimdi bunu soruyorum??
|
|
|
#9 |
|
Giriş: Wed Jan 2007
İletiler: 1,424
büyük bir dikkatsizlik yoksa İHH siyonistlerin düşündüğünü düşünmüyor elbette
|
|
|
#11 |
|
Tevfi,k abi anlış bir konu açtıysam kusura bakma istersen bu konuyu silebilirsin
arkası bu
|
|
|
#12 |
|
:::hcr:::
Giriş: Mon Apr 2007
İletiler: 748
ben bişey göremiyorum kartın arka tarafında.ne yazıyoo
|