![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Milli Görüş | Bloglar | Arama | Bugün | Konuları Okundu İşaretle |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|
#1 |
|
Giriş: Sat Apr 2007
İletiler: 143
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mescid-i Aksa
Mescid-i Aksa’yı gördüm düşümde Bir çocuk gibiydi ve ağlıyordu Varıp eşiğine alnını koydum Sanki bir yer altı nehr çağlıyordu Gözlerim yollarda bekler dururum Nerde kardeşlerim diyordu bir ses İlk Kıblesi benim ulu Nebi’nin Unuttu mu bunu acaba herkes Burak dolanırdı yörelerimde Mi’raca yol veren hız üssü idim Bellidir kutsallığım şehir ismimden Her yana nur saçan bir kürsü idim Hani o günler ki binlerce mü’min Tek yürek halinde bana koşardı Hemşehrim nebi’ler yüzü hürmetine Cevaba erişen dualar vardı Şimdi kimsecikler varmaz yanıma Mü’minde yoksunum tek ve tenhayım Rüzgarlar silemez gözyaşlarımı Çöllerde kayıp bir yetim vâhayım Mescid-i Aksa’yı görüm düşümde Götür müslümana selam diyordu Dayanamıyorum bu ayrılığa Kucaklasın beni İslâm diyordu Mehmet Akif İnan |
|
|
Facebook'ta Paylaş
|
|
|
#2 |
|
..!..
Giriş: Wed Nov 2006
İletiler: 861
Mescid-i Aksa Şiirleri
Mirac Ve Mescid-i Aksa
Geldi yine İsra, geldi yine Miraç Bereket kayıptır, gönüller kır-kıraç... Güce tapanlara, basiret ver Ya Rabb! Gözler yanılıyor, etrafta istidraç... Bize hep tazedir, O Miraç ve İsra, Miraçtan bakmştı, Peygamber her asra, Şüphe dolaşırken, kara kafalarda, Haddi aşıyordu, ateşperest Kisra... Miracı anlayan, Sıddık bugün çıksa, Fatih Ömer şimdi mezarından baksa, Gözler kilitlense, Kudüsü Şerife, Bir tebessüm eder mi Mescidi Aksa.? ..Ekrem Şama..
|
|
|
#3 |
|
..!..
Cânim Aksâ,bir tebessüm et melâlim kalmasin.! Kurtulustan bir haber ver,dertli hâlim kalmasin.! Mermiler senden sapip geçsin yürekten,râziyim Can dayanmaz,sensiz olmak ihtimâlim kalmasin.! Inkisârin vâr iken sâd olmamiz mümkün degil, Gözyasim,silsin-süpürsün tâ vebâlim kalmasin.! Tut yakamdan,gel hamiyyet kil hesâbim burda sor; Sor ki:Mahser”zor geçit”tendir,hesâbim kalmasin.! Secdegâh-i enbiyâmiz çignenirken suskunum, Iktidârim târü-mâr olsun mecâlim kalmasin.! Gafletim bitmez-tükenmez,bos hayalden bezginim Al elimden yâ ilâhî,ham hayâlim kalmasin.! Beyt-i makdis kiblegâhin ilkidir ,emsâli yok; Kâ’beden bir baska emsâl,imtisâlim kalmasin.! Beyt-i Aksâ zâr ederken,bos lafin pâ bendiyim, Beynim aksin,dil kesilsin kil-ü kalim kalmasin.! Bî huzûrum zulm elinden,göz yasim dinmez akar, Yâ ilâhi,bir Ömer gönder mezâlim kalmasin Kullugundan tard mi ettin.?Aglayan Yâsin kulun, Merhamet kil bir kalem çek,sû-i hâlim kalmasin ...YASİN HATİPOĞLU...
|
|
|
#4 |
|
Giriş: Wed Jan 2007
İletiler: 1,424
MESCİD-İ AKSA Mescid-i Aksa'yı gördüm düşümde, Bir çocuk gibiydi ve ağlıyordu. Varıp eşiğine alnımı koydum, Sanki bir yer altı nehri çağlıyordu. Gözlerim yollarda bekler dururum. Nerde kardeşlerim diyordu bir ses. İlk kıblesi benim Ulu Nebi'nin, Unuttu mu acaba bunu herkes? Burak dolanırdı yörelerimde Miraca yol veren hız üssü idim; Belli kutsallığım şehir ismimden, Her yana nur saçan bir kürsü idim; Hani o günler ki binlerce mümin, Tek yürek halinde bana koşardı. Hem şehrim nebiler hatırı için, Cevaba erişen dualar vardı. Şimdi kimsecikler varmaz yanıma, Müminden yoksunum, tek ve tenhayım. Rüzgarlar silemez göz yaşlarımı, Çöllerde kayıp bir yetim vahayım. Mescid-i Aksa'yı gördüm düşümde Götür müslümana selam diyordu, Dayanamıyorum bu ayrılığa, Kucaklasın beni İslam diyordu. Akif İNAN
|
|
|
#5 |
|
..!..
Hicranli yuzler bir gün gülecek
Zalimler bir gün hesep verecek Her gün asura Her yer kerbela Ey Huseyni can Ey Huseyni can Zulum icinde karardi ruhlar Kirlendi kizlar kirildi kollar Minarelerde yeni bir seda Ufukta günes dogmadi hala Dogarken safak Kudus sen agla Kurtulsun artik Mekke ve Hama Doldurdu goyu Kanin feryadi Aldi bir Sehid Mazlum isyani Kurtulmazmi hic Mescidi Aksa Susuz Kerbela islandi Kanla Uyandi UMMET birlesti eller Dillerde Tekbir ALLAHU EKBER alıntı..
|
|
|
#6 |
|
..!..
çiçeklerim soluyor
Çiçeklerim ölüyor ,
Soluyor çiçeklerim, Ömrünün en hoyrat baharında, Kimi üç yaşında , kimi altı yaşında, Kimide henüz daha ondört ayında, Kahreden bir tablo... Kanal-7’de Ahmet Hakan’ın ağzında, Solan bir çiçeğin haberi yapılmakta, Uyuma uyuma uyuma dünya Yeter artık uyuma...!!!! Kan çağladı dereler , Çeçenyada, Sahte özgürlük naralarıyla , Kan kustu yiğitlerim Afkanda , Sabahsız yaşamlar bilirim , Güneşsiz günler Filistinde Mescidi Aksada, Siz hiç umudunuzu bir sapan taşına bağladınız mı...? Ve yarınlarınızı tankların çelik zırhlarını taşlarken aradınız mı...? Ben arayanları bilirim çelikten yürekleriyle, Ölmemek için öldürenleri , Ve gülerek şehadedite yürüyenleri, Şahit mi istersin....! Dili lal, kulağı sağır , gözleri kör dünya, Şahidim MESCİDİ AKSA....!!! Şahidim MESCİDİ AKSA....!!! Duymuyormusun ....!!! Sana sesleniyor.... Barış celladı , özgürlük budalası KATİL AMERİKA... Bu muydu senin yeni dünya düzenin, Herkes biliyor petrolü yok Kuveyt gibi Filistinin.... Hani barış elçilerin , hani heyetler , Hep aynı şeyleri tekrarlıyor, Papağan kılıklı , bukalemun suratlı herifler . Özlükten dem vuruyor.... Tom amcanın torunu postallı coniler. Çiçeklerim ölüyor ..... Soluyor çiçeklerim..... Ve bitiyor yarınlarım , Kudüs’ün altını oyuyor , Ağlama duvarındaki Firavunların ...!!! Heyyyy... Sen... Ben Müslümanım diyen sen.. Hiç sızlamıyor mu . ? Ciğerinin bir köşesi , Koparken kolları başları Filistinlimin, Duymazdan geliyorsun sesini kardeşlerimin . YA MUHAMMET.... Sana şikayet ediyorum... Bu sus pus dünyayı , Filistinde hedef olurken namlulara çoçuklar, Bir dilim ekmeğe muhtaçken analar bacılar, Ve kışın soğuktan donarak ölürken bebekler , Birileri olay çıkardı alınmayınca laila kapılarından Birileri kayağa başladı Uludağ sırtlarından , Kardeşlerim yastık niyetine taşa korken başını , Birileri ikiz yataklarda sürdü sefayı , Kurban bayramlarında bile ete muhtaçken Afkanlım , Birileri mangal partisi düzenledi otel odalarında , İçecek süt bulamazken masum bebekler , Birileri süt banyosu yaptı kameralar karşısında , YA MUHAMMED .... Sana şikayet ediyorum... Sana şikayet ediyorum... Sana şikayet ediyorum... Ne olur dursun artık bu kan , Dinsin bu gözyaşı dinsin istiyorum , Artık çiçeklerim solmasın , Çiçeklerim ölmesin istiyorum, YARABBİ .... Senden de affımı diliyorum, Bizleri affet , affet ALLAH’ım ....Engin Badem....
|
|
|
#7 |
|
Giriş: Fri Jan 2007
İletiler: 2,232
EY YAHUDİ Nihayet Mescid-i Aksa’yı da yaktın ey yahudi
Asırlardır insanlığın ruhunu yaktığın gibi ey yahudi Aya çıkarak göğe çıktığını sandın ey yahudi Göğe çıktığına inanır inanmaz Büyük Peygamberin göğe çıktığı yeri yaktın ey yahudi Mescid-i Aksa’yı yaktın ey yahudi Daha doğrusu yaktığını sandın ey yahudi Senin yaktığın gökteki Mescid-i Aksanın ancak gölgesidir ey yahudi Senin yaktığın Mescid-i Aksanın ruhu değil, Taş, toprak ve ağaçtan işaretidir ey yahudi Ölüler gibi donmuş bizlere de Belki Mescid-in ateşinden bir köz düşer de Buzlarımız çözülür ey yahudi Sen vaktiyle peygamberlere ihanet ettiğin gibi Şimdi de Onların en büyüğünün miraca çıkış noktasına Göğe yükseliş noktasına ihanet ettin Sen asıl kendi kurtuluşuna ihanet ettin Mescid-i Aksanın ruhu yakılmaz Yakılan ancak taş ve topraktır Sen asıl kendini yaktın ey yahudi Sen ancak kendi ruhunu ateşe attın Cehennemleştirdin kendini ey yahudi Kudüs’ü aldıktan sonra Gazzede yapmadığın işkence kalmadıktan sonra Demek Mescid-i Aksayı da yaktın ey yahudi Utanmazlığını en son uca çıkardın Tanrıdan çekinmediğini İnançsızlığını Kara yürekliliğini Zulüm aşkını Bir kere daha ilan ettin Hakettiğin cezayı en şiddetli bir şekilde çekeceksin ey yahudi Sen kutsal Kudüs’ün ruhuna ihanet ettin Peygamberlerin dediği bir kere daha olacaktır. Sana haber verilen cezalar bir kere daha gelecektir başına Sen Süleyman Peygamberin ruhunu incittin ey yahudi Davut Peygamberin ruhunu sarstın ey yahudi Zebura ihanet ettin ey yahudi Tevratın ve Zeburun Musanın Davutun Süleymanın Ve bütün kitapların ve bütün peygamberlerin Gelmesini bekledikleri Geleceğini haber verdikleri Ve bütün kitapların ve bütün peygamberlerin Evrene, insana, yere, göre ışık saçan Büyük Peygamberin ayak bastığı yere İmam olup bütün peygamberlere Namaz kıldırdığı yere İhanet ettin, aklınca hakaret ettin ey yahudi Hakettiğin cezayı en şiddetli bir şekilde çekeceksin ey yahudi Büyük Peygamberin haber verdiği gibi Sen cezanı çekerken En vahşi taşların arkasına saklansan bile Taşlar olduğun yeri haber verecek Çünkü sen taşı bile yakacak kadar kinlisin ey yahudi Sana hiç bir zarar vermemiş bir ümmet için Sıkıştığın her sefer seni kurtaran Seni koruyan Acımasından ötürü senin kendisine sığınmanı kabul eden Kerim, cömert, mert bir ümmet için İnsanlığın son ümidi bir ümmet için En büyük kini duymaktasın O fakir de olsa uludur O mazlumdur Sen onun ululuğunu ve mazlumluğunu, hakikat taşıyıcılığını kıskanıyorsun ey yahudi Bir gün gelecek azgınlığın sona erecektir Kutsal Kudüs kurtulacak Mescid-i Aksayı bu ümmet altından ve zebercetten ve yakuttan Yeniden yapabilecek bir kudrete erecektir O gün Tanrının azabı senin için şiddetli olacaktır Biz istesek bile seni ondan kurtaramıyacağız ey yahudi Bize bu yapılanı yapan sen değilsin Biz kendi cezamızı çekiyoruz Sen de bir gün kendi cezanı çekeceksin ey yahudi Sana yeryüzü lanet edecektir Sana gökyüzü lanet edecektir ey yahudi En kısa zamanda tövbe yolunu tutmazsan ey yahudi SEZAİ KARAKOÇ - (DİRİLİŞ DERGİSİ SAYI:1 1969) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
ey benim bir yanım yüreğimin koparcasına attığı kanımın hızla aktığı adına ağıtların yakıldığı FİLİSTİN daha bitmedi mi senin acıların zalimler kırdılar mı kolunu kanadını ağlattılar mı Mescid-i Aksa’nı aldılar mı senden masum çocuklarını ama bak bir çocuk var seni bırakmayan FİLİSTİNİN SAPAN TAŞLI ÇOCUĞU alıntıdır |
|
|
|
|
|
#9 |
|
FİLİSTİNLİ ÇOCUK dün gece seni gördüm alıntıdır |
|
|
|
|
|
#10 |
|
..!..
Ağlar Mescid-i Aksa
Konuşun Müslümanlar, söyleyin ey ahali!
Şu mubarek Mescid'in, söyleyin nedir hali? Mabedine mabedim, diyemeyen Müslüman! Mahkumsun Yahudiye, aç gözlerini uyan. Üç mukaddes Mescid'den biri Mescid-i Aksa Bize ümmetim demez Resûl mezardan kalksa! Sen şahsi çıkarların, hesabını yaparken Kudüs'ümde yahudi rahat rahat yaşarken Servetini, namını, canını koruyorsun Ağlar Mescid-i Aksa feryadı duymuyorsun Yahudinin elinde esir Mescid-i Aksa Resûl bize ne söyler halimize bir baksa İbadetle, zikirle, dua ile meşgulsün Fakat bundan, maksadın ne olduğunu düşün Unutma ki mahşerde mahkeme kurulacak Bunun hesabı bizden muhakkak sorulacak Mirac'taki ilk durak olan Mescid-i Aksa Kirli ellerde mahkum, uyu kalbin rahatsa Bize beddua eder manevi binek Burak Çünkü Mescid-i Aksa Mirac'daki ilk durak En azından imanın küfre düşman olmalı Hiçbir şey yapamazsa, kahrından ağlamalı Kanayan bir yaradır kutsal Mescid-i Aksa Silkin artık ey ümmet, olsun ne olacaksa ...Mustafa Çalışkan Manisa...
|
|
|
#11 |
|
Giriş: Mon Jun 2006
İletiler: 527
Bu da Mehmet Akif İnan'ın şiirinin resimli versiyonu
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
'alelinfirad'
|
Kudüs Yüklü bir hasret sardı beni..
Ellerimi yorgun kılan attığım taşlar değil, Kan tutmuş bir şafakta kelepçeli kollarıma inen taşlardır.. Camları kırılmış pencermeden birde soğuklar hırpalar vücudumu.. Uçan turnalar değil artık gökyüzünde.. İki kaşımın ortasında güneşler söner.. Kudüs düşlerim günboyu.. Acımasız bir alev aydınlatır gökyüzünü, Nükleer başlıklı füzeler petrol kokan sömürü saatleridir çalan.. Wasinghton merkezli cinayetleri perdelenmiş ihanetleri kim seyreder ?.. Ne der ?.. İşte lekeli bir çağda.. Gazze şeridinden bir çocuk ateşten bir çiçek sunar.. Muhacirler kampına dönen ey kalbim konuğun kutludur.. Eylemden geri durmuşluğumun kuşatılmışlığı altında ezildiğim günlerde suçluyum.. Kudüsüm ! Benden çalınan sevgili Kudüsüm..Şimdi senden uzağım uzak.. Ve Ateş çemberinde ruhum, dünya sunulur bizlere hergün... Kanatlarını kan sularında yıkamış bir kuş gibi tüm vahşetlerini tezgahına sermiş.. Batı Şeria, Gazze, Kudüs, Beyrut derken Ortadoğu sokaklarında kumtaneleri çapında yahudi virüsleri.. Mescidi Aksa kalır gerilerde yanmış ,yenik ,kuşkulu hüznündeler senelerce.. Ah Davut oğlu Süleyman bak ne halde mabedler, emrine amade kılınmış rüzgarları gönder.. Yapılan kazılardan kesik kesik kan sızıyor, arz sallanıyor duyuyorum..Toprağın damarı çatladı kan kaybediyor.. Ah seni kimselere anlatamam.. bir gün yıkılırsan korkarım darılırsın bana... İki gözüm ondan değil mahşerde hesaptan korkarım.. Acıların intiharlara kayıtlıda olsa ey gerilla doğrul..Varsın hergün ölümlerle geçmesin günün.. Bir atlı geçecek ordan..İnan üzerinde selahattinler taşıyan..Kanayan alnına mendilini uzatıcak bir atlı.. Çünkü biliyorum acılı bir sevda gibisin seni terk ettiğimden beri.. İstersen sor odamda ki asılı duran resmine sadece bakıp ağlıyorum ellerimde dualarım.. Dertlerini ağlatan yanlarınla sundun bir kez daha.. Uyuyamam artık uyusam çığlıklar kırmızı renk olur düşlerime.. Niçin kafir yunan zindanında ömür boyu mahkum AHMET YASİN.. İnsanları sormuyorum ben karşı duracak.. Biz neredeyiz ey çağdaşlar,demokratlar,Madrid satılmışları.. Mutlu aile yuvanızda çaylı,çerezli pastalı,börekli sıcak soba başlarında renkli görüntülü,uydu antenli ekranlarınızda doya doya seyredin.. Her akşam filistinde bir çocuk göğsü kalbura çevrilmişte bir taşla kapanmış toprağa.. Kılınız kıpırdamasın insancılık, demokrasi havariliği yapın acıyın vah vah deyin kınayın demeçler verin... Sahi !..Siz lafla peynir gemisi yürütenler önce insan olun insan.. Ölüme ölümlere bir anlam getirin !!.. (alıntı)
|
|
|
|
#13 |
|
Giriş: Sat Apr 2007
İletiler: 143
Filistin'li Mücahide
*Çocukken daha ilk tanıdığın kavramdır cihad Senindir kanayan bu yara, bu acı feryat Şehid kokan, pak naşından fışkırır ab-ı hayat Zafer yakındır, gönlümüz muhakkak olacak şad Cihad et, coş iman ile, sabır ile, aşk ile Elindeki taşınla benziyorsun Ebabil'e Bir elinde taşın var, bir elindeyse Kur'an Katil yahudidir bize bu pis tuzağı kuran Dinecek elbet bu kan, üzülme, gevşeme bir an Elbet zifiri karanlıktan sonra ağarır tan Attığın her bir taş, derttir o kafir katile Elindeki taşınla benziyorsun Ebabil'e Seni düşünüyorum, dışarıda yağmur yağıyor Parlak güneş kaybolmuş, feza karalar bağlıyor Filistin'lim şehadetine asuman da ağlıyor Toprağa giren al naşın, orayı da dağlıyor Filistin'lim savaştığın vahşi bir ırk, kabile Elindeki taşınla benziyorsun Ebabil'e Kutlu davana önder Hazreti Muhammed'dir Tek şiarın islam, gayense şehadettir Zafer yakındır, çünkü bu geçici esarettir Küfrün hesap yeriyse, hem dünya hem ahirettir Kurtaramadı Ebrehe'yi filleri bile*** Elindeki taşınla benziyorsun Ebabil'e Düşün binlerce mücahid birden cihada çıksa Müslümanlar hep birden belde-i maktule aksa O eli kanlı katilin, boğazını bir sıksa Dayanır mı yahudi, kurtulur Mescid-i Aksa Hakk gelecek, batıl mahkum olacak zevale Elindeki taşınla benziyorsun Ebabil'e Unutma mücella hayalin, hakikat olacak Kudüs ve Mescid-i Aksa elbette kurtulacak Bin Selahaddin doğdu, binlercesi doğacak Kudüs semalarında uçacak, o yeşil bayrak Allah nurunu tamamlayacak, bitecek bu çile Elindeki taşınla benziyorsun Ebabil'e Mustafa Çalışkan Manisa |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Attığında O Taşı (İntifâda) Attığında o taşı onu Allah atıyor Sarsılmayan imanın gücüne güç katıyor Akan kan yerde kalmaz, er geç zafer bizimdir Bu yolda şehit olan cennete cân satıyor Ey şanlı mücahit vur, gazâna Allah şahit Müstekbire vur, devir, ya gazi ol, ya şehit Sen ayakta kaldıkça ayakta kalır dâvâ Allah'ın eri sensin, gönüllerde sen ümit Kudüs İslâm harîmi onu çiğnetme kurda Mescid-i Aksâ mahzun düşman tünemiş yurda Ey ümmet-i Muhammed daha ne duruyorsun Unutma sakın hesap vereceksin huzûrda Ümmet oyuna geldi parçalandı, yutuldu Birliğe giden yollar haydutlarca tutuldu Reçeteler hatalı, lider sahte, din garip Nutuklar atılıyor âyetler unutuldu Bedrin arslanlarıdır Filistinli çocuklar Arslanlar kükredikçe sönmeyecek ocaklar Peygamber ravzasında seyreder de onları Alınlarından öper ve sevgiyle kucaklar Dâru'l-İslâm bir bütün, ümmetin vatanıdır Nerde akarsa aksın kan ümmetin kanıdır Üç kardeşti mescitler bak ikisi ağlıyor Filistin İslâm yurdu, Aksâ onun canıdır Leş kargası liderler ve sahte kahramanlar Üç kuruş menfâate ülkesini satanlar Çekilin önümüzden gölge etmeyin artık Er geç yutulacaktır Filistin'i yutanlar. alıntıdır |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Giriş: Wed Mar 2007
İletiler: 598
Ey Haremeynde İbadet Eden KİŞİ Bİzlerİ GÖrsen KeŞke
O Zaman İbadetle OynadiĞini Kendİn GÖrÜrsÜn AkitiĞi YaŞlarla Ey Yanaklarini SÜsleyen KİŞİ Bİzİm Boyunlarimizi Kanlarimiz SÜslÜyor. (hudey Bİn İyaz)
|
|
|
#16 |
|
Filistin Türküsü alıntıdır |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Mescid-i Aksa /Kan Filistin'i hatırlatır alıntıdır |
|
|
|
|
|
#18 |
|
alıntıdır |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ben Filistin'im ; alıntıdır |
|
|
|
|
|
#20 |
|
GELİNCİK DUASI
Bi –çare gözlerimden Filistin akıyor Gelincik ruhlu bir çocuk parmaklarımdan tutuyor Yitik bir gurbet bıraktım Kudüs renginde İçimdeki çocuk çamurundan bebekler yapıyor. Ne zaman özgür bir Kudüs düşlesem Tutsak gelincikler açıyor içimde Bir yiğit düşü, eski bir sevda bu Kaç kurşun hapsedilmiş körpe bedenlere Eli yüreğinde İsmail’ce bir sevda Böyle mi yürünür kurşuna Böyle mi oynanır ölüm oyunu Filistin’in güzel gülen çocuğu Gelincikler bir başka açıyor Filistin de Paramparça gencecik bedenler sanki Çanakkale Titrek dudaklarda gelincik duası Şahadetin adı gelincik olsun anne … Kurşunlar gıdıklıyor bedenimi anne Sevdalanmışız barut kokulu bir göçe Sıcacık gelincikler açıyor bedenimde Filistin çiçeği bu, başına taç yap anne… Bırak gelincikler açsın vuslatımda Anne, sen gözlerime bakmaktan korkma Özgür kardeşler doğur sen bana Sevgimi, düşümü ve gülüşümü sakın unutma… Sustu mitralyöz, her yer gülistan anne, Üzerime giyindiğim bu sıcak kızılda ne Baba seninle yine aynı düşte miyiz… İçine ay ışığı düşmüş bir yudum su ver anne… Ben Kudüs ün gül kokulu gülen çocuğum Ertelenmiş dudaklarımda çocuksu gülüşüm Şehla bakışlı kanayan yıldızların peşine düşmüşüm Üşüyorum ,üzerime bir avuç vatan ört anne… Işığı nede çabuk gördün pervanem Nede çabuk vatan büyüdü gözlerinde. Hoşça kal uzun namlulu sapanım Düşüyorum sanki Uhud,ellerimden tut anne… |
|
|
|
![]() |
| Yer İmleri |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|