Milli Gorus Portal  

Geri Git   Milli Gorus Portal > SERBEST FORUM > MİLLİ GÖRÜŞ
Anasayfa Milli Görüş Bloglar Arama Bugün Konuları Okundu İşaretle

MİLLİ GÖRÜŞ Kaynak Yazılar - Faaliyetler - Milli gazete - TV5 - Milli Görüş Eğitim

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Eski 04-06-2006, 11:10   #1
Tevfik YAZICILAR
_ALBAY_
SİTE BAŞKANI

Tevfik YAZICILAR kullanıcısının Görüntü Resmi

Giriş: Thu May 2006
İletiler: 7,102
Blogdaki Konular: 5
Tevfik YAZICILAR ***Tevfik YAZICILAR ***Tevfik YAZICILAR ***Tevfik YAZICILAR ***Tevfik YAZICILAR ***Tevfik YAZICILAR ***Tevfik YAZICILAR ***Tevfik YAZICILAR ***Tevfik YAZICILAR ***Tevfik YAZICILAR ***Tevfik YAZICILAR ***
Esenler SP-Gençlik-AGD Faaliyetleri

Eski 04-06-2006, 11:20   #2
Nergihan YEŞİLYURT

Giriş: Sun May 2006
İletiler: 716
Nergihan YEŞİLYURT İtibar düzeyini kapadı
imza attık şükürler olsun...artık ne kadar yararı olur,bilemiyorum...sanki gitsek inadına herkesin ortasında namaza dursak ta ki bizi atmaya teşebbüs etmelerine kadar,belki utanır da bırakırlar bizi Fatih'in başını koyup secde ettiği yerde...

biraz hayalperest oldu ama...napim...

Nergihan YEŞİLYURT Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-06-2006, 11:30   #3
Mustafa ALTINOLUK

Mustafa ALTINOLUK kullanıcısının Görüntü Resmi

İletiler: 825
Mustafa ALTINOLUK ***Mustafa ALTINOLUK ***Mustafa ALTINOLUK ***Mustafa ALTINOLUK ***Mustafa ALTINOLUK ***Mustafa ALTINOLUK ***Mustafa ALTINOLUK ***Mustafa ALTINOLUK ***Mustafa ALTINOLUK ***Mustafa ALTINOLUK ***Mustafa ALTINOLUK ***
Senin hayalini bizim Mesut Hoca gerçekleştirmiş

Orta öğretimi İstanbul gezisinde Ayasofyaya gezmeye götürünce dayanamamış mihrabı görünce... atlamış "Allahu Ekber" durmuş namaza...Şaşkın şaşkın bakan turistler, görüntü alanlar... namaz bitince bir görevli girmiş koluna diğerleri gelmeden çıkın burdan demiş adamcağız

Eski 04-06-2006, 12:36   #4
Erkan ZEREN
ozisler13

Giriş: Mon May 2006
İletiler: 835
Erkan ZEREN ***Erkan ZEREN ***Erkan ZEREN ***Erkan ZEREN ***Erkan ZEREN ***Erkan ZEREN ***Erkan ZEREN ***Erkan ZEREN ***Erkan ZEREN ***Erkan ZEREN ***Erkan ZEREN ***
bilmiyordum BİE abi.yeni öğrendim ben de.yaw ne cevher insanla berabermişiz de haberimiz yokmuş.İNŞALLAH birgün hep beraber hocamızın imamlığında orada bir cuma namazı nasib olur bizlere.amin.

Eski 04-06-2006, 12:59   #5
Mustafa ALTINOLUK

Mustafa ALTINOLUK kullanıcısının Görüntü Resmi

İletiler: 825
Mustafa ALTINOLUK ***Mustafa ALTINOLUK ***Mustafa ALTINOLUK ***Mustafa ALTINOLUK ***Mustafa ALTINOLUK ***Mustafa ALTINOLUK ***Mustafa ALTINOLUK ***Mustafa ALTINOLUK ***Mustafa ALTINOLUK ***Mustafa ALTINOLUK ***Mustafa ALTINOLUK ***
Bilmezsiniz tabi bunları kendisi kolay kolay anlatmaz

Peki, ayağının çatışmada arkadaşını korumak için öne geçtiği için isabet eden kurşundan olduğunu biliyormuydun?

Ya yurt baskınını? 500 kişinin içine tek başına gidip, ben MGV il başkanıyım teşkilatım ve liderim hakkında söyleyeceklerinizi arkamızdan değil yüzüme söyleyin dediğini.... sonra çıkan olayları

Bilmezsiniz Bi gün sorun anlattırın bunları... Mesut Hoca hem dergahda hem kürsüde hem arazide mütiştir...

Bu arada konuyu mafettim kusura bakma Albay

Eski 04-06-2006, 13:08   #6
Erkan ZEREN
ozisler13

Giriş: Mon May 2006
İletiler: 835
Erkan ZEREN ***Erkan ZEREN ***Erkan ZEREN ***Erkan ZEREN ***Erkan ZEREN ***Erkan ZEREN ***Erkan ZEREN ***Erkan ZEREN ***Erkan ZEREN ***Erkan ZEREN ***Erkan ZEREN ***
abi diğer söylediklerini biliyorum.çünkü onunla gençliğini geçirmiş gömlek değiştirmiş bi insanla (Ankara da oturuyor kendisi) Elaziz den ankaraya gittim ben.o gece bana gömleği kuru temizlemeciye verdik demişti.ama baktım adama çırılçıplak bakıyor yüzüme.
camdan adamların bizi kutarın diye feryat ettiklerini duydum.hocam İNŞALLAH hakkını helal eder.çünkü böyle şeyleri pek sevmez dediğin gibi.

Eski 04-06-2006, 21:54   #7
Tevfik YAZICILAR
_ALBAY_
SİTE BAŞKANI

Tevfik YAZICILAR ***Tevfik YAZICILAR ***Tevfik YAZICILAR ***Tevfik YAZICILAR ***Tevfik YAZICILAR ***Tevfik YAZICILAR ***Tevfik YAZICILAR ***Tevfik YAZICILAR ***Tevfik YAZICILAR ***Tevfik YAZICILAR ***Tevfik YAZICILAR ***
"Mahzun Olma Ayasofya Sahiplerin Yanında"

Saadet Partisi Esenler Gençlik Kolları tarafından Ayasofya’nın tekrar ibadete açılması amacıyla düzenlenen Bir milyon imza kampanyası çerçevesinde düzenlenen basın açıklamasının ardından temsili zincir kırma eylemi gerçekleştirildi.

Esenler Dörtyol meydanında trafiğe kapalı Davutpaşa caddesi üzerinde düzenlenen basın açıklamasında Saadet Partisi Esenler İlçe başkanı Sabahattin Yiğit ve Esenler ilçe yönetim kurulu üyeleri, İstanbul İl gençlik yönetim kurulu üyeleri, Esenler gençlik kolları tüm mahalle yönetimleri ve çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcileri hazır bulundu.

S.P Esenler Gençlik Siyasi İşler Başkanının “Ayasofya Fatih’in vasiyetnamesinde vakfettiği bir camidir ve kendi malıdır. Bazı millî sivil toplum kuruluşlarının belirttiği gibi, “şehid kanlarının” bedeliyle alınmıştır. Bugünse kanatları kırılmış halkımın ve Ayasofya’nın. Bu güzel ülkenin halkı ile yazgısı özdeş Ayasofya’nın.
Bağımsızlığı, özgürlüğü, inancı, huzuru, mutluluğu; ikisinin de elinden alınmış ne yazık ki.Zira şehirler önce tarihi kimlikleri ile sorgulanır. Kentlerin öz çocuğu gibidir, sanat eserleri. Ne ki Ayasofya’daki hüzün hiçbir mabedde yoktur. Adetâ çocukları elinden alınmış bir eski zaman validesi gibi ağlamcıl duruşu, bu onbeş asırlık mabedin ahir zamandaki ayrı bir çilesidir.
Zira cemaate yasaklıdır ana mabed. Zeminine alın koyan, Rabbe şükranlar sunan, içli secdelerin sahibi âşıklarınadır bu yasak. Uğursuz bir içki sofrasında ,onun özgürlüğüne nokta konmuş, namaz eylemine kilitler vurulmuş, müzeye çevrilerek kirli ayaklara peşkeş çekilmiştir.Hâlâ kubbeye değin yükseltilmiş iskelelerde 1934 yılından beri bitirilemeyen restore; sürdürülmektedir.
Yahya Kemal 1922 yılında “Gezintilerimde bir hakikat keşfettim. Bu devletin iki manevi temeli vardır: Fatih’in Ayasofya minaresinden okuttuğu Ezan ki hala okunuyor! Selim’in Hırka-i Saadet önünde okuttuğu Kur’an ki hala okunuyor!” diye seslenmekteydi sana,Ama bu günlere geldiğimizde Prof. Dr. Necmettin Erbakan “Ayasofya, Hakk’ın Batıl’a galebe çalmasıdır ve cami olarak kullanılmalıdır. Bu nedenle Ayasofya’nın biran evvel camiye dönmesi lazımdır” diyerek seslenmekte cihana...” sözleriyle başlayan programda Saadet Partisi Esenler Gençlik Başkanı Yakup DEMİR’in okuduğu “Ülkemiz sosyal, ekonomik ve dış politika alanlarında çok ciddi sorunlarla karşı karşıyadır. Bu sorunların başında ise milli kültür ve mirasımızın talan edilmesi gelmektedir.
Batının son zamanlardaki İslam düşmanlığı seferberliği karşısında tarih boyunca batının her azdığı ve taşkınlık yaptığı zaman onlara gereken dersi vermiş olan şanlı ve kahraman ecdadımızın torunları olarak bugünkü şartlar altında ülkemizi adım adım bölmek, parçalamak isteyenlere karşı sürekli taviz vermek ve milli menfaatlerimizi zedelemek yerine yapılacak en doğru hareket tarihimize ve kültürümüze sahip çıkmaktır.
İstanbul’un fethi ile bir çağı kapatıp yeni bir çağı açan Fatih Sultan Mehmet Han Ayasofya’nın gerçek sahibidir. O fetihten sonra burayı cami olarak vakfetmiştir. Ayasofya cami adeta fethin bir sembolü olmuştur. Fatih Sultan Mehmet vasiyetnamesinde kıyamete kadar Ayasofya’nın cami olarak kullanılmasını vasiyet etmiştir. Diğer yandan vakıflar kanunu; vakıfların hangi maksat için vakfedildiyse o maksat için kullanılmasını şart koşmaktadır. Vakıflar kanununa göre hiçbir vakıf vasiyeti dışında kullanılamaz.
Vakıfları, maksadının dışına çıkarmak sadece ecdadımıza, fetih yapan Fatih’e saygısızlık olmayıp milletimizin milli hasletlerine de aykırı bir davranıştır. Kaldı ki Ayasofya camisinin nasıl olup ta müzeye çevrildiğine dair ortaya konan belgelerin sıhhati de her zaman münakaşa konusu olmuştur ve inandırıcı bir delil gösterilememiştir.
Bir ülkenin asıl gücü ne tankıdır, ne topudur, ne de mali imkânlarıdır. Asıl güç inançlı ve şuurlu evlatlara sahip olmaktır.Tarihine, inancına, kimliğine bağlı ülke evlatları olarak milli değerlerimize sahip çıkmanın ülkemizi bölmek ve milli bütünlüğümüzü parçalamak isteyenlere karşı verilmesi lazım gelen milli bir cevap olduğuna inanıyoruz. Bugün gerçekleştireceğimiz temsili zincir kırma eyleminin ardından sizleri imza kampanyasına davet ediyoruz” şeklindeki basın açıklamasıyla devam edildi.

Basın açıklamasından sonra proğrama iştirak eden halkla birlikte Ayasofya’ya vurulan zincirlerin kopartılmasını temsilen zincir koparma eylemi gerçekleştirildi. Meydanda getirilen temsili zincir “Zincirler kırılsın Ayasofya açılsın.”, “Mahzun olma Ayasoya, sahiplerin yanında” sloğanları eşliğinde koparıldı. Bu eylemin ardından kurulan imza masalarında altıbin imza, kampanya çerçevesinde gerekli yerlere iletilmek üzere toplandı.Halkın yoğun ilgi gösterdiği imza kampanyasında kurulan üye standında da 40 üye Saadet Partisine kaydedildi.

Düzenlendi: Tevfik YAZICILAR 29-01-2007 17:19
Tevfik YAZICILAR Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-06-2006, 22:03   #8
Tevfik YAZICILAR
_ALBAY_
SİTE BAŞKANI

Düzenlendi: Tevfik YAZICILAR 29-01-2007 17:25
Eski 20-07-2006, 01:21   #9
Tevfik YAZICILAR
_ALBAY_
SİTE BAŞKANI

S.P. Esenler Gençlik Kolları Haziran Ayı Divan Toplantısı

Saadet Partisi Esenler Gençlik Kolları Haziran Ayı Divan Toplantısı, 24 Haziran Cumartesi günü ilçe merkezinde, İl Gençlik Kolları Teşkilatlanma Başkanı İlhami ÖZATA bey'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda söz alan İl Teşkilatlanma Birim Başkanı İlhami ÖZATA, Esenler Gençliğini, gayretlerinin devamı ve çalışmalarındaki azimden dolayı tebrik edip teşekkür etti. Gündem ve teşkilat çalışmalarına dönük değerlendirmelerde bulunan İlçe Gençlik Başkanı Yakup DEMİR'in ardından tüm birimlerin rapor sunumu ve müzakeresi yapılmış, bir ay boyunca yapılan çalışmalar değerlendirilmiştir.

Eski 28-07-2006, 00:59   #10
Tevfik YAZICILAR
_ALBAY_
SİTE BAŞKANI

Saadet Partisi esenler gençlik kolları tarafından düzenlenen kermese esenler halkı büyük ilgi gösterdi. Esenler dörtyol meydanında iki gün açık kalan kermes boyunca satılan eşyaların tüm geliri filistin halkına gönderildi. kermes sırasında kurulan ihh yardım kumbarası da tıka basa dolduruldu.
halkın büyük destek verdiği kermesde cebinde parası olmayan üç ayrı hanımın parmaklarından yüzüklerini çıkarıp bırakmaları kurtuluş savaşında bizlere yardım için kollarından bilezikleri çıkarıp gönderen müslüman çografyayı hatırlattı.
biz hepimiz filistinliyiz mesajının verildiği kermeste satılan tüm eşyalar hayırseverler tarafından bagışlandı ve tamamı satıldı. satıştan elde edilen tüm para filistine ulaştırılmak üzere gönderildi.

Düzenlendi: Tevfik YAZICILAR 29-01-2007 17:27
Eski 28-07-2006, 01:06   #11
Tevfik YAZICILAR
_ALBAY_
SİTE BAŞKANI

Düzenlendi: Tevfik YAZICILAR 29-01-2007 17:30
Eski 28-07-2006, 01:10   #12
Tevfik YAZICILAR
_ALBAY_
SİTE BAŞKANI

Düzenlendi: Tevfik YAZICILAR 29-01-2007 17:31
Eski 28-07-2006, 08:07   #13
Ayşe ACAR
İhtiyar Heyeti
Kaşif

Ayşe ACAR kullanıcısının Görüntü Resmi

Giriş: Mon Jul 2006
İletiler: 1,065
Blogdaki Konular: 11
Ayşe ACAR ***Ayşe ACAR ***Ayşe ACAR ***Ayşe ACAR ***Ayşe ACAR ***Ayşe ACAR ***Ayşe ACAR ***Ayşe ACAR ***Ayşe ACAR ***Ayşe ACAR ***Ayşe ACAR ***
Bize yakınmış haberim olsaydı bende gelirdim...Emegi geçen herkesten Allah razı olsun...

Eski 30-07-2006, 03:00   #14
Yunus BİTİŞ

Giriş: Wed Jul 2006
İletiler: 2,698
Yunus BİTİŞ ***Yunus BİTİŞ ***Yunus BİTİŞ ***Yunus BİTİŞ ***Yunus BİTİŞ ***Yunus BİTİŞ ***Yunus BİTİŞ ***Yunus BİTİŞ ***Yunus BİTİŞ ***Yunus BİTİŞ ***Yunus BİTİŞ ***
...bİz Maddİ YÖnden Bİ Faydada Bulunmasakta Burada OlduĞu Gİbİ Her Zaman GÖrevde Bulunuruz....

Yunus BİTİŞ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-07-2006, 17:45   #15
Zeynep YILDIZ

Giriş: Mon Jun 2006
İletiler: 527
Zeynep YILDIZ ***Zeynep YILDIZ ***Zeynep YILDIZ ***Zeynep YILDIZ ***Zeynep YILDIZ ***Zeynep YILDIZ ***Zeynep YILDIZ ***Zeynep YILDIZ ***Zeynep YILDIZ ***Zeynep YILDIZ ***Zeynep YILDIZ ***
Yürü be S.P. Esenler Gençlik Kolları kim tutar seni.Bu arada bende S.P. Esenler Gençlik Kollarında görev aldım ama üniversite dolayısıyla yarıda bırakmak zorunda kaldım....

Zeynep YILDIZ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-08-2006, 14:10   #16
Cihat ARPACIK

Giriş: Thu Jul 2006
İletiler: 15
Cihat ARPACIK has a reputation beyond reputeCihat ARPACIK has a reputation beyond reputeCihat ARPACIK has a reputation beyond reputeCihat ARPACIK has a reputation beyond reputeCihat ARPACIK has a reputation beyond reputeCihat ARPACIK has a reputation beyond reputeCihat ARPACIK has a reputation beyond reputeCihat ARPACIK has a reputation beyond reputeCihat ARPACIK has a reputation beyond reputeCihat ARPACIK has a reputation beyond reputeCihat ARPACIK has a reputation beyond repute
Esenler Gençlik SP Faaliyetleri

Her şey filistin için...

Filistin ve Lübnan da yaşanan zulme dur demek için kolları sıvayan Saadet Partisi Esenler Gençlik Kolları, Cansuyu Derneği ile beraber savaşın yaralarının sarılması için yardım kampanyası düzenledi. Esenler Dörtyol Meydanı’nda kurulan dev ekranda savaşın acı bilânçosu ve İsrail’in yapmış olduğu zulümler halka izlettirilerek katil İsrail’e karşı daha güçlü bir kamuoyu oluşturma çalışmasında da bulunuldu. Esenlerin en kalabalık ve trafiğe kapalı caddesi olan Davutpaşa Caddesi’nde kurulan dev ekrana yansıyan görüntüler karşısında birçok vatandaş gözyaşlarını tutamadı. Zalim İsrail’in lanetlendiği programda Cansuyu Derneği tarafından meydana koyulan yardım sandıklarında halkın Filistin ve Lübnan’daki kardeşlerimizle yardımın edilmesi sağlandı. Saadet Partisi Esenler Gençlik Kolları yönetiminin bu duyarlı davranışı halk tarafında büyük destek gördü. Ayrıca Saadet Partisi Esenler Gençliği Filistin ve Lübnan için ilaç kampanyası da başlattı.

Cihat ARPACIK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-08-2006, 22:46   #17
Yunus BİTİŞ

Giriş: Wed Jul 2006
İletiler: 2,698
Yunus BİTİŞ ***Yunus BİTİŞ ***Yunus BİTİŞ ***Yunus BİTİŞ ***Yunus BİTİŞ ***Yunus BİTİŞ ***Yunus BİTİŞ ***Yunus BİTİŞ ***Yunus BİTİŞ ***Yunus BİTİŞ ***Yunus BİTİŞ ***

Yunus BİTİŞ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-08-2006, 16:06   #18
Yaşar BİRGÜL

Yaşar BİRGÜL kullanıcısının Görüntü Resmi

İletiler: 617
Yaşar BİRGÜL ***Yaşar BİRGÜL ***Yaşar BİRGÜL ***Yaşar BİRGÜL ***Yaşar BİRGÜL ***Yaşar BİRGÜL ***Yaşar BİRGÜL ***Yaşar BİRGÜL ***Yaşar BİRGÜL ***Yaşar BİRGÜL ***Yaşar BİRGÜL ***
bildiğim kadarıyla her akşam esenlerin başka bir bölgesinde stand kurup filistin ve lübnan için yardım topluyor kardeşlerimiz. beş gecedir hiç durmadan bu hizmete koşan genç kardeşlerimden Allah razı olsun. rabbim hizmetlerinde daim kılsın onları....

Yaşar BİRGÜL Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-08-2006, 22:51   #19
Tevfik YAZICILAR
_ALBAY_
SİTE BAŞKANI

Esenler'de kermese davet...

"Iste sizler, Allah yolunda mallarinizi sarfetmeye çagrilan
kimselersiniz. Fakat, içinizden bazilari cimrilik ediyor. Ama kim,
cimrilik ederse kendisine etmis olur.
Allah zengindir, sizler farkirsiniz." Muhammed, 38

Katilimcilar:

- A.G.D Istanbul Il Baskanligi
Ömer Fuat Günday
- Cansuyu Istanbul Il Baskanligi
Lütfü Kibiroglu

Esenler Anadolu Gençlik Dergisi ve Cansuyu Yardimlasma ve
Dayanisma Dernegi ile ortaklasa hazirlamis oldugu Hayir
Kermesimize Sizlerde Davetlisiniz....

Tarih: 26-27 Agustos / 2-3 Eylül 2006
Yer: Esenler Dörtyol Meydan- Davutpasa Caddesi
Irtibat tel & Fax: (0212) 569 6796

KERMESIMIZE MADDI VE MANEVI HER TÜRLÜ KATIKILARINIZI BEKLIYORUZ.

Eski 29-08-2006, 23:46   #20
Tevfik YAZICILAR
_ALBAY_
SİTE BAŞKANI

S.P Esenler Gençlik’den dillere destan ‘Sünnet Şöleni’

Saadet Partisi’nden dillere destan ‘Sünnet Şöleni’

Saadet Partisi Esenler Gençlik Kolları Teşkilatı tarafından organize edilen sünnet şöleni yapıldı. Büyük bir coşku içerisinde geçen programa, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu’nun yanı sıra, Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Atik Akdağ, Saadet Partisi İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Zafer Emanetoğlu, ve TV5 Halkla İlişkiler Müdürü Numan Balcı’da katıldı.
Sözlerine katılımcılara teşekkür ederek başlayan Saadet Partisi Esenler Gençlik Kolları Başkanı Yakup Demir, sünnetin öneminden bahsederek, gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını dile getirdi. Düzenlenen Sünnet şöleninin ev sahipliğini yapan Esenler Teşkilatı adına, selamlama konuşması yapan İlçe Başkan Vekili Sebahattin Yiğit, Milli Görüş Teşkilatlarının bu güne kadar, dünyada yaşanan sıkıntılara hiç bir zaman sessiz kalmadığını dile getirerek, bu milletim temel hamuru Milli Görüş’tür dedi. Yiğit, “Düzenlediğimiz mitinglerde dünyada zulüm yapan zalimler protesto edildi ve edilmeye devam edecek. Milli görüş bu milletin özüdür. Halkımız yeniden kendi kimliğini bulmuş ve Milli Görüş kadroları sayesinde ayağı kalkmıştır” dedi.

Düzenlenen programda kısa bir konuşma yapan Saadet Partisi İstanbul Gençlik kolları başkanı Zafer Emanetoğlu ise, “Bugün ilk mürüvvetlerini gördüğümüz bu kardeşlerimizin, evlilik mürüvvetlerini de inşallah görürüz” dedi. Bu çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesini ve vatana millete faydalı olarak yetişmesini Rabbimizden temenni ediyorum diyen Emanetoğlu, “Bu çocuklar, önce ahlak ve maneviyat sloganıyla aileleri tarafından yetişecek ardından Saadet Partisi, bu kardeşlerimizi kucaklayacak, onlar da bu ülkeyi geleceğe taşıyacak” diyerek sözlerini tamamladı.

Sünnet olan çocukları delikanlılığa bu ilk adımlarında tebrik ederek sözlerine başlayan Saadet Partisi Gençlik Kollarıu Genel Başkanı Atik Akdağ, ilginç açıklamalarda bulundu. Akdağ, “Bugün burada sünnet olan çocuklarımızın milli ve manevi değerlerden yoksun eğitim almalarına sebebiyet verenleri, bu çocuklarımızın rızkını faizcilere yediren ve gömleği çıkararak ortalarda dolaşanları da inşallah önümüzdeki dönemde siyaseten sünnet edip, Milli Görüş’ü iş başına getireceksiniz. Çünkü milletimizin buna ihtiyacı vardır” dedi.

Düzenlenen Sünnet Şöleni’ne şeref konuğu olarak katılan Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı Temel Karamollaoğlu ise çocuk diyince geleceği gördüğünü söyleyerek, hem ülkemizin, hem dünyanın çok sıkıntılı günlerden geçtiğini dile getirdi. Karamollaoğlu sözlerine şu şekilde devam etti: “Bugün burada bizler, sünnet vesilesi ile eğlenmeye çalışırken Afganistan’da, Filistin’de, Lübnan’da, Irak’ta, Keşmir’de, Çeçenistan’da ve dünyanın birçok yerinde bombaların muhatabı olan, o yıkıntıların ardında, annesini babasını kaybeden çocukları da düşünüyoruz. Düşünmemek mümkün değil. Biz burada huzur içerisinde yaşarken, ölümü bekleyen, başına düşecek bombayı bekleyen çocuklar var” Konuşmasında gelecekten umutlu olduğunu da kaydeden Karamollaoğlu, “Ancak şunu söyleyeyim ki biz geleceğimizden umutluyuz. Buraya gelenlere baktığımızda çoğunluk gençlerimiz. Bu aslında geleceğe ümitle bakmamızın işaretidir. Bu yavrularımız gelecek dönemlerde çok önemli mevkilere gelip, hayırlı hizmetler yapacaktır” dedi.

Konuşmasında eğitim sorunlarına da değinen Karamollaoğlu, başörtüsü zulmünün hala sürdüğünü vurguladı. Karamollaoğlu, “İlkokulu, liseyi, üniversiteyi bitiren çocuklarımız, özellikle kız çocuklarımız başlarını örtmek isterlerse eğitim alamıyorlar. Meslek liselilerin mağduriyeti devam ediyor. Bu haksızlık dünyanın hiçbir yerinde yok sadece Türkiye de var. Türkiye de çocuklar 12 yaşında gelemeden kendi inançlarını öğrenemiyorlar. İstiklal harbini yapan ecdadımızın inancını öğrenme hakkına sahip değiller. Buda bizi kahrediyor” dedi.

Yaptığı konuşmasında dünyadaki zulümlere ve eğitim sistemimizdeki haksızlıklara yer veren Karamollaoğlu, “Ama ahdediyoruz. Sizlerle beraber bir gün mutlaka iktidara gelip bu haksızlıkların hepsini gidereceğiz. Bu bizim vazifemiz ve inancımızdır. Bu ülkenin kalkınmasının tek ilacı Mili Görüş’tür. Bunu tarih ispatladı, yaşanan olaylar ispatladı” dedi. Bütün yaptıklarını inançları gereği olduğu için yaptıklarını söyleyen Karamollaoğlu, “Elbette biz inancımızın gereğini yapıyoruz ve inanan bir nesil istiyoruz. Bundan 35 sene önce siyasi hayata başladığımızda önce Ahlak ve Maneviyat sloganıyla çıktığımız bu yolda, aynı sloganla devam ediyoruz. Bu slogan bizim ser vefamızdır bundan vazgeçemeyiz. Gelecek günlerin güzel olacağına inanıyorum. ‘İnanıyorsanız üstünsünüz’ sloganına da inanıyorum. Ve geleceğe büyük bir umutla bakıyorum. Gelecek günlerimizin bu günümüzden daha güzel olmasını temenni ediyorum” diyerek sözleri noktaladı.

Selamlama konuşmalarının ardından bütün çocuklara hediyeler dağıtılırken, Hüseyin Goncagül ve ekibinin eşsiz sunumlarıyla renklenen Sünnet Şöleni, Mustafa Cihat’ın davetlilere sunduğu müzik şölenin ardından son buldu.

Yer İmleri

Etiketler
esenler

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları