Milli Gorus Portal  

Geri Git   Milli Gorus Portal > FORUM MİLLİ GÖRÜŞ > Siyasi Konular
Anasayfa Milli Görüş Bloglar Arama Bugün Konuları Okundu İşaretle

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Eski 16-02-2007, 10:08   #1
Erdal SEVÜK

Erdal SEVÜK kullanıcısının Görüntü Resmi

Giriş: Sat May 2006
İletiler: 712
Erdal SEVÜK ***Erdal SEVÜK ***Erdal SEVÜK ***Erdal SEVÜK ***Erdal SEVÜK ***Erdal SEVÜK ***Erdal SEVÜK ***Erdal SEVÜK ***Erdal SEVÜK ***Erdal SEVÜK ***Erdal SEVÜK ***
Üniversite Faaliyetleri ?

portal üyelerinin büyük kısmı üniversite öğrencilerinden oluşuyor
peki arkadaşlar okuduğunuz üniversitelerde agd çalışmaları nasıl gidiyor bize bilgi verebilrimsiniz.
Bursa uludağ üniversitesinden size bilgi vereyim
70 kişilik bursa çekirde semtinde yurtları bulunmakta
okulda adg olarak ve kurdukları çeşitli ünider gibi derneklerle isimlerini duyurmaktalar.
istanbul Yıldızteknik üniversitesi adg öğrencilerinin okulda iftar verdiğini
çeşitli buraşurler dağıttığını sizlere aktarabilirim.

Eski 16-02-2007, 11:04   #2
Büşra KURT

Büşra KURT kullanıcısının Görüntü Resmi

Giriş: Thu Oct 2006
İletiler: 139
Büşra KURT ***Büşra KURT ***Büşra KURT ***Büşra KURT ***Büşra KURT ***Büşra KURT ***Büşra KURT ***Büşra KURT ***Büşra KURT ***Büşra KURT ***Büşra KURT ***
Cumhuriyet üniversitesi

Cumhuriyet Üniversitesi'nde Agd oldukça kaliteli organizasyonlara imza atıyor..
İsmet Özel konferansı, Tarık Tufan söyleşisi, Başka üniversitelerden gelen hocalarla ve yazarlarla yapılan namaz sohbetleri, Cüder'in organize ettiği sevgi ve kardeşlik gecesi bunlardan sadece birkaçı..

Zaten il genelinde yapılan organizasyonların en önemli ve çoğunlukta olan kısmı Agd ve Cüder'e ait..

Arkadaşlarımız üniversite ve il genelinde uğraşıyorlar en iyisi ve en güzeli için inşallah..

Eski 16-02-2007, 12:11   #3
Erdal SEVÜK

Erdal SEVÜK ***Erdal SEVÜK ***Erdal SEVÜK ***Erdal SEVÜK ***Erdal SEVÜK ***Erdal SEVÜK ***Erdal SEVÜK ***Erdal SEVÜK ***Erdal SEVÜK ***Erdal SEVÜK ***Erdal SEVÜK ***
evet bursa uludağ üni agd kampüs dergisi çıkartıyordu.
düzeltme
öğrenci yurdu Bursa Çekirge'de

Eski 17-02-2007, 09:51   #4
Recep ÖRNEK

Recep ÖRNEK kullanıcısının Görüntü Resmi

Giriş: Sun Oct 2006
İletiler: 2,213
Blogdaki Konular: 5
Recep ÖRNEK ***Recep ÖRNEK ***Recep ÖRNEK ***Recep ÖRNEK ***Recep ÖRNEK ***Recep ÖRNEK ***Recep ÖRNEK ***Recep ÖRNEK ***Recep ÖRNEK ***Recep ÖRNEK ***Recep ÖRNEK ***
katılım niye bu kadar zayıf???

ist. okan uni...

ist. çalışıyor....

Eski 17-02-2007, 12:33   #5
Erdal SEVÜK

Alıntı:
Recep ÖRNEK tafarından gönderildi Mesajı Göster
katılım niye bu kadar zayıf???

ist. okan uni...

ist. çalışıyor....
oysaki mesleğiniz nedir diye sorulduğunda .........üniversitesi diye yazıyordu
bir çok arkadaşımız
okudukları üniversitede milligençlikvakfı çatısı altında bulunmayıp
dava rüzgarları estiren gri renkte kişiler her zaman olmuştur.

Eski 17-02-2007, 16:31   #6
Hamza KILINÇ

Hamza KILINÇ kullanıcısının Görüntü Resmi

Giriş: Wed Feb 2007
İletiler: 58
Hamza KILINÇ *Hamza KILINÇ *Hamza KILINÇ *Hamza KILINÇ *Hamza KILINÇ *Hamza KILINÇ *Hamza KILINÇ *Hamza KILINÇ *Hamza KILINÇ *Hamza KILINÇ *Hamza KILINÇ *
üniversiteye gitmiyorum ama:S.Ü Veterinerlik fakültesi'nde

büyük çalışmaların yapıldığını biliyorum.

"Fakültenin camisinde geçen sene bir safı zor doldururken,bu sene dört safa çıktı.."(Prof.Dr.Ali AKMAZ:S.Ü. Veterinerlik Fakültesi)
,

Hamza KILINÇ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-02-2007, 12:35   #7
Tuba ÇELİK
Üye

Tuba ÇELİK kullanıcısının Görüntü Resmi

Giriş: Thu May 2006
İletiler: 1,231
Tuba ÇELİK ***Tuba ÇELİK ***Tuba ÇELİK ***Tuba ÇELİK ***Tuba ÇELİK ***Tuba ÇELİK ***Tuba ÇELİK ***Tuba ÇELİK ***Tuba ÇELİK ***Tuba ÇELİK ***Tuba ÇELİK ***
sayın üniversite gençliğiiii...
neden bukara atıl kaldığını anlayamadım bu konunun..

üneversitenizde agd olarak nasıl faaliyetleriniz mevcut, bakalım kimler neler yapıyor?

Eski 06-03-2007, 14:12   #8
Erdal SEVÜK

uludağ üniversitesi anadolu gençlik dergisi okurları 2 hafta önce Ankara genel agd merkezde eğitime katıldı.

Eski 06-03-2007, 19:08   #9
Halil SEYHAN
talebe_7

İletiler: 1,388
Halil SEYHAN ***Halil SEYHAN ***Halil SEYHAN ***Halil SEYHAN ***Halil SEYHAN ***Halil SEYHAN ***Halil SEYHAN ***Halil SEYHAN ***Halil SEYHAN ***Halil SEYHAN ***Halil SEYHAN ***
üniversitedeyim ama AGD de çalışmıyorum...

partideyim...

Eski 08-03-2007, 11:40   #10
Erdal SEVÜK

Alıntı:
Halil SEYHAN tafarından gönderildi Mesajı Göster
üniversitedeyim ama AGD de çalışmıyorum...

partideyim...
partide olmanız ve üniversite da aktif okumanız çok akıllıca olmasada,cesurca bir davranış.okuduğunuz üniverditede parti çalışmalırı yapıyorsunuz demekki...unutmamamk gerek ki öğrencinin arazisi,okuldur

Eski 16-03-2007, 12:53   #11
Beytullah BABACAN
Mutasavvıf

Beytullah BABACAN kullanıcısının Görüntü Resmi

Giriş: Sat Mar 2007
İletiler: 65
Beytullah BABACAN ***Beytullah BABACAN ***Beytullah BABACAN ***Beytullah BABACAN ***Beytullah BABACAN ***Beytullah BABACAN ***Beytullah BABACAN ***Beytullah BABACAN ***Beytullah BABACAN ***Beytullah BABACAN ***Beytullah BABACAN ***
eskişehir agd'de olan veya anadolu üniversitesinde okuyanınız varmı?
şimdi alıncak olan alınsın,hicri yılbaşı,iftar,çanakkale gezisi v.s agd teşkilatmı organiztörmü!!!
ben istanbul esenler-başakşehir agd'den geldim eskişehire.üzülerek değil şaşkınlıkla söylüyorum eskişehir gibi mükemmel bir kapasiteye sahip şehirde agd'nin bişey yapmamasını kutluyorum büyük başarı.
kendi içinde bir cam fanus girersin tatlı sohbetler,bilgiler,ümitler.kusura bakmayın ama bu zaten 30 senedir yapılıyor.mgv harika bir teşkilatlanmaya sahipti ama agd çok soft kaldı.
gerçi sayfalarca yazabilirim bir önemi yok.son olarak ben ne istiyorum.agd rüştünü ispatlamamıştır eskişehirde.öyle zaten bura solcu birşehir önümüzü kesiyolar gibi bahaneler eskilerde kaldı.
yurtsever cephe okulun ilk günü bildiri dağıttı.şimdi usa karşıtlığı imza topluyolar.
ha aranızda peki sen ne yaptın yada sen yap madem şeklinde haklı sorular soran olur.
cevap olarak gördüğüm ve girdiğim ortamlarda ben kendi duruşumu ortaya koyuyorum.ne demek bu benim insanlara karşı olan etkim bukadar demek.ama bunun sonucunda bile enazından insanlar kendisini ona göre ayarlıyor.
birde sen yanlış biliyorsun bişeyden haberin yok biz eskişehirde şunları planlıyoruz şunlar olcak diyecek birisi varsa alnından öperim çok sevinirim.
gerçi bir büyüğüm cek cak'ları kabul etmezdi ama.

Beytullah BABACAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-04-2007, 03:18   #12
Mesut GÖLE
B.S.S.B.

Mesut GÖLE kullanıcısının Görüntü Resmi

Giriş: Mon Apr 2007
İletiler: 341
Mesut GÖLE ***Mesut GÖLE ***Mesut GÖLE ***Mesut GÖLE ***Mesut GÖLE ***Mesut GÖLE ***Mesut GÖLE ***Mesut GÖLE ***Mesut GÖLE ***Mesut GÖLE ***Mesut GÖLE ***
3 Hafta Önce Ankaraya EĞİtİme Gİttİk
2 Hafta Önce 30 KİŞİlİk Bİr ÇİĞ KÖfte Partİsİ Yaptik
(İnsanin Kalbİne Gİden Yol Mİdensİnden GeÇer O Bakimdan)
Bİraz Sonra Da Ankaraya Yolculuk Var Toplantiya KatilacaĞiz İnŞ.
Ha Bİde 4000 Adet Takvİm Bastirdik TÜm Ünİ. ÖĞrencİlerİne(bİraz GeÇ Oldu Ama)
Çorum Ünİ. Kom.

Mesut GÖLE Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-04-2007, 04:50   #13
Halil BAYIR

Halil BAYIR kullanıcısının Görüntü Resmi

Giriş: Thu Mar 2007
İletiler: 955
Blogdaki Konular: 2
Halil BAYIR ***Halil BAYIR ***Halil BAYIR ***Halil BAYIR ***Halil BAYIR ***Halil BAYIR ***Halil BAYIR ***Halil BAYIR ***Halil BAYIR ***Halil BAYIR ***Halil BAYIR ***
beytullah kardeşim ben AGD ANADOLU ÜNİVERSİTESİ TARİH BÖLÜMÜ TEMSİLCİSİYİM yani AGD ANADOLU KOMİSYONU içinde bulunmaktayım, eskişehirde yapılan bütün çalışmalarda osmangazi üniversitesi ilebirlikte harekt etmekteyiz...bu noktada senin dediğin şu şu çalışmalar var mı?aktif değil gibisinden söylemlerinin yersiz olduğu kanatindeyim. nasıl dersen birazdan aşağıda belirteceğim faaliyetler çerçevesinde...
AGD ESKİŞEHİR KOMİSYONUN YAPIĞI ÇALIŞMALAR:
1)iftar programları (belli miktarda öğrenciye iftar verildi)
2)Mekke'nin fethi programı. bu programda eskişehirin büyük kapasiteli salonlarından PORSUK KAPALI SPOR SALONU'nda yapıldı.
3)Çanakkale şehitleri için hatim kampanyası( hamam yolu)
4)Çanakkale şehitleri resim sergisi
5)Filistin veya Türban sorunu ile ilgili resim sergisi (geçen yılda yapılmış bu çalışmalar hangisi olduğu aklımda değil şimdi)
6)AGD fahri üyeliği çalışması(bu çalışma her iki üniversite kapısı önünde yapılmaktadır)
7)Mevlid kandili simit dağıtımı(üniversite önünde)
AGD ESKİŞEHİR KOMİSYONU YAPILACAK ÇALIŞMALAR:
1)ASR-I SAADET GECESİ programı (Atatürk kapalı spor salonu 16 nisan)
2)Kutlu doğum gül dağıtımı(üniversite kapıları önünde 13 nisan olması lazım)
3)mezuniyet gecesi programı.
4)gezi

yaptığımız çalışmalardan aklıma gelenler bunlar şimdilik daha sonra hatırladıklarımı da yazacağım inşaallah...
yapılacak programları da inşaallah yazmaya çalışacağım...

kardeşim sen AGD ESKİŞEHİR TEŞKİLATI içine girmediğin belli seninle inşaallah en kısa zamanda görüşelim...

Eski 28-04-2007, 13:27   #14
Mesut GÖLE
B.S.S.B.

Mesut GÖLE kullanıcısının Görüntü Resmi

Giriş: Mon Apr 2007
İletiler: 341
Mesut GÖLE ***Mesut GÖLE ***Mesut GÖLE ***Mesut GÖLE ***Mesut GÖLE ***Mesut GÖLE ***Mesut GÖLE ***Mesut GÖLE ***Mesut GÖLE ***Mesut GÖLE ***Mesut GÖLE ***
5-6 mayısta tokata gidiyoruz
çorum üni. kom.

Mesut GÖLE Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-04-2007, 20:57   #15
MUHAMMET ALTUNTAŞ

MUHAMMET ALTUNTAŞ kullanıcısının Görüntü Resmi

Giriş: Thu Apr 2007
İletiler: 9
MUHAMMET ALTUNTAŞ **MUHAMMET ALTUNTAŞ **MUHAMMET ALTUNTAŞ **MUHAMMET ALTUNTAŞ **MUHAMMET ALTUNTAŞ **MUHAMMET ALTUNTAŞ **MUHAMMET ALTUNTAŞ **MUHAMMET ALTUNTAŞ **MUHAMMET ALTUNTAŞ **MUHAMMET ALTUNTAŞ **MUHAMMET ALTUNTAŞ **
düzce üniversitesi başkanıyım 15 bölümüm var 9 tanesinde bölüm başkanım var 52 sınıf var 15 tanesinse sınıf başkanım var üzülerek söylüyorum istedigimiz yerde deiliz ama 3 hafta içinde allahın izniyle herşey tam olacak

Eski 12-05-2007, 22:11   #16
Ö.Faruk KALYONCU

Ö.Faruk KALYONCU kullanıcısının Görüntü Resmi

Giriş: Fri May 2007
İletiler: 322
Ö.Faruk KALYONCU ***Ö.Faruk KALYONCU ***Ö.Faruk KALYONCU ***Ö.Faruk KALYONCU ***Ö.Faruk KALYONCU ***Ö.Faruk KALYONCU ***Ö.Faruk KALYONCU ***Ö.Faruk KALYONCU ***Ö.Faruk KALYONCU ***Ö.Faruk KALYONCU ***Ö.Faruk KALYONCU ***
Evvela Esselamun Aleykum

Ben Sapanca Meslek Yüksekokulu temsilcisiyim Maalesef okulda yeterince faaliyet yapamıyoruz Ancak Sakarya Üniversitesi Talebe Derneği olarak(AGD'nin yan kuruluşu) 34 bin Saü öğrencisine 34 bin Kur'an-ı Kerim Meali dağıtımı yaptık Kutlu Doğum haftasında Gerçi öğrencilerin hepsi almadığı için(e haliyle komünisti var,ateisti var,teşkilattan kavgalı olduğu öğrencileri görünce standın önünden bile geçmeyen ülkücüsü var ;) ) esnafa ve halkın bir kısmına da dağıtma imkanımız oldu E herkes faydalandı işte fena mı?2 ay kadar önce eğitim için Ankara'daydık Erbakan Hoca,Recai Kutan,Mete Gündoğan,İlyas Töngüş gibi çok muhterem insanları dinleme ve bilgilenme fırsatımız oldu Orada bir resim çekildik Sakarya AGD olarak Hatta o resim Milli Gazetede yayınlandı Nasipse Fetih Kutlamaları için Ankarada olacağız Ensar Erkek Öğrenci Yurdu(mücahitlerin mekanı) olarak Selam ve dua ve en önemlisi SAADETLE kalın...

Ö.Faruk KALYONCU Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-05-2007, 07:48   #17
Ömer ÇELİK
Medreseli

Ömer ÇELİK kullanıcısının Görüntü Resmi

İletiler: 3,279
Ömer ÇELİK ***Ömer ÇELİK ***Ömer ÇELİK ***Ömer ÇELİK ***Ömer ÇELİK ***Ömer ÇELİK ***Ömer ÇELİK ***Ömer ÇELİK ***Ömer ÇELİK ***Ömer ÇELİK ***Ömer ÇELİK ***
Alıntı:
Büşra KURT tafarından gönderildi Mesajı Göster

Cumhuriyet Üniversitesi'nde Agd oldukça kaliteli organizasyonlara imza atıyor..
İsmet Özel konferansı, Tarık Tufan söyleşisi, Başka üniversitelerden gelen hocalarla ve yazarlarla yapılan namaz sohbetleri, Cüder'in organize ettiği sevgi ve kardeşlik gecesi bunlardan sadece birkaçı..

Zaten il genelinde yapılan organizasyonların en önemli ve çoğunlukta olan kısmı Agd ve Cüder'e ait..

Arkadaşlarımız üniversite ve il genelinde uğraşıyorlar en iyisi ve en güzeli için inşallah..
hıhı..
belli...
çalışmalardan sivasın haberi var ama Cumhuriyet Üniversitesi öğrencilerinin haberi yok..
adı üstünde..Cumhuriyet Üniversitesi Öğrenci Derneği..CÜDER.
faaliyetlerini öğrenciye duyuramıyorsa ne yapayım ben öyle faaliyetleri..
bi bülten hazırladılar..15 günde bir çıkacak diye..2 ayda bir çıkıyor..
bi gül dağıtımı yaptılar komisyon üyelerinin dahi haberi yok..

daha eleştiriler çok...
neyse..şimdi reis Ahmet Güneş..yardımcısı Enes Karaman..
cüder kendini gösterirse -Allahu Alem- bu iki muhlisten ötürü gösterir..
diğerlerine zaten güvenim dahi yok..

Eski 17-05-2007, 22:39   #18
Büşra KURT

Büşra KURT kullanıcısının Görüntü Resmi

Giriş: Thu Oct 2006
İletiler: 139
Büşra KURT ***Büşra KURT ***Büşra KURT ***Büşra KURT ***Büşra KURT ***Büşra KURT ***Büşra KURT ***Büşra KURT ***Büşra KURT ***Büşra KURT ***Büşra KURT ***
Alıntı:
Ömer ÇELİK tafarından gönderildi Mesajı Göster
hıhı..
belli...
çalışmalardan sivasın haberi var ama Cumhuriyet Üniversitesi öğrencilerinin haberi yok..
adı üstünde..Cumhuriyet Üniversitesi Öğrenci Derneği..CÜDER.
faaliyetlerini öğrenciye duyuramıyorsa ne yapayım ben öyle faaliyetleri..
bi bülten hazırladılar..15 günde bir çıkacak diye..2 ayda bir çıkıyor..
bi gül dağıtımı yaptılar komisyon üyelerinin dahi haberi yok..

daha eleştiriler çok...
neyse..şimdi reis Ahmet Güneş..yardımcısı Enes Karaman..
cüder kendini gösterirse -Allahu Alem- bu iki muhlisten ötürü gösterir..
diğerlerine zaten güvenim dahi yok..
yukarda resmini eklediğim dergi cüder'in ilk sayısı..
ve malumunuz, ben de 15 günde bir çıkacağını umuyordum ilk sayıyı elime aldığımda.. Ancak zaten 4 sayfalık bi dergi(cik) neden bu kadar zor çıkarılıyor ben de anlayabilmiş değilim. Teknik sorunlardan haberdar değilim, o yüzden yorum yapamayacağım malesef..

faaliyetlerden haberdar olmamamız meselesine gelince ;
evet, bu konuda ciddi bi sıkıntı var.. Afişler billboardlar hemen her yere asılıyo, halkın haberi var, ama fakülte/kampus içerisinde ne bir yerde duyuru görmek ne de birinden sözlü olarak duymak mümkün olmuyor..
hatta Cüder AGD'nin üst katında, ama buna rağmen benim bile bazen haberim olmayabiliyor organizasyonlardan..
lutfedip de afiş, duyuru falan asarlarsa asansöre okuyoruz işte..

ama sivastaki organizasyonların nitelikli çoğunluğu teşkilata ait
bunu hafife almamak gerek.. Yeni başkanı da sadece girdiğim gündüz derslerinden anımsayabiliyorum,kadronun gerisini bilmem, umarım dediğiniz gibi olur, siz benden iyi tanırsınız sonuçta.. sadece dua edebilirim Allah yardımcıları olsun diye..
umuyorum yoluna girer aksaklıklar..
zira çalışmaların hakkını verme gayretindeyiz,en azından kendi adıma bu böyle..

Eski 17-05-2007, 23:46   #19
Ömer ÇELİK
Medreseli

Ömer ÇELİK kullanıcısının Görüntü Resmi

İletiler: 3,279
Ömer ÇELİK ***Ömer ÇELİK ***Ömer ÇELİK ***Ömer ÇELİK ***Ömer ÇELİK ***Ömer ÇELİK ***Ömer ÇELİK ***Ömer ÇELİK ***Ömer ÇELİK ***Ömer ÇELİK ***Ömer ÇELİK ***
"gevşemeyin..üzülmeyin..eğer gerçek manada iman etmişseniz üstün gelecek olan sizlersiniz" Al-i İmran-139

.söylenecek çok söz var..ancak susmak daha iyi..

Eski 18-05-2007, 10:43   #20
Özlem ZİLAN
özlem arsmagna

Özlem ZİLAN kullanıcısının Görüntü Resmi

Giriş: Tue Oct 2006
İletiler: 159
Özlem ZİLAN ***Özlem ZİLAN ***Özlem ZİLAN ***Özlem ZİLAN ***Özlem ZİLAN ***Özlem ZİLAN ***Özlem ZİLAN ***Özlem ZİLAN ***Özlem ZİLAN ***Özlem ZİLAN ***Özlem ZİLAN ***
Bursa agd yaklaşık on gün önce iktisadi idari birimler fakültesi öğrencileri için yemek düzenledi ve son olarak da saçma bi bahaneyle ertelenen asr-ı saadetini muhteşem bi programla halka sundu hayırlara vesile oldu inşallah...

Yer İmleri

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları