Milli Gorus Portal  

Geri Git   Milli Gorus Portal > FORUM MİLLİ GÖRÜŞ > Siyasi Konular
Anasayfa Milli Görüş Bloglar Arama Bugün Konuları Okundu İşaretle

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Eski 14-07-2010, 16:22   #1
Ali BEŞYILDIZ

Ali BEŞYILDIZ kullanıcısının Görüntü Resmi

Giriş: Sat Mar 2007
İletiler: 1,497
Blogdaki Konular: 3
Ali BEŞYILDIZ ***Ali BEŞYILDIZ ***Ali BEŞYILDIZ ***Ali BEŞYILDIZ ***Ali BEŞYILDIZ ***Ali BEŞYILDIZ ***Ali BEŞYILDIZ ***Ali BEŞYILDIZ ***Ali BEŞYILDIZ ***Ali BEŞYILDIZ ***Ali BEŞYILDIZ ***
Erbakan: İSTİFA ET(Saadet'ten olağan üstü kongre kararı)

ERBAKAN'DAN KURTULMUŞ'A: İSTİFA ET

Saadet Partisi'nin olaylı olağan üstü genel kongresi sonrası Yüksek İstişare Kurulu çözüm için yol haritasını belirledi ve ilk adımını attı.

Saadet Partisi'nin olaylı olağan üstü genel kongresi sonrası sular durulmuyor...
Kongrede yaşanan liste hadisesi üzerine 3 gündür toplanan YİK kararını verdi. Parti en yakın zamanda olağan üstü Genel Kongre yaparak ortaya çıkan karmaşayı giderecek.
Kutan istifa edecek
Saadet Partisi Eski Genel Başkanı Recai Kutan'ın Kurtulmuş'un Beyaz Listesi'nden istifa edeceği ve onun istifasının ardından Beyaz Liste'den yaklaşık 20 kişinin daha istifasını sunacağı Saadet Partisi kulislerinde konuşulan konular arasında.
Erbakan Randevu vermedi: İsitafa et gel
Alınan son bilgilere göre Saadet Partisi Genel Başkanı Kurtulmuş Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Nemettin Erbakan'dan kongre sonrası randevu talep etti. Talebi değerlendiren Milli Görüş Lideri Erbakan ise olumlu yanıt vermeyerek, 'İstifa et, gel' dedi.
Yapılacak kongrede asıl soru ise Genel Başkan Adayı'nın kim olacağı? Bu ölçüde Saadet Partisi'nde konuşulan isimler arasında, geçtiğimiz kongrede de ismigeçen Prof. Dr. Mete Gündoğan ve Adil Düzen'in mimarlarından Prof. Dr. Arif Ersoy'un ismi de var.

Kurtulmuş'un istifası gündemde
Tüm bu gelişmelerden haberi olan Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un ise karşı listenin genel başkan adayı olmayı reddedip görevinden istifa edeceği ve kongrede de tekrar aday olmayacağı belirtiliyor.
İlk gün 650 imza
Başlatılan Olağan üstü Genel Kongre çalışmasında ilk gün 640 delegeden imza toplandığı öğrenilirken, bu imzaların sayısının artacağı tahmin ediliyor.

Milligörüşhaber / Özel
http://www.milligorushaber.com/haber.php?haber_id=101
http://www.ajans5.com/detay/2010/07/...re-karari.html

Eski 14-07-2010, 17:10   #2
Z.OMER TURGUT

Z.OMER TURGUT kullanıcısının Görüntü Resmi

Giriş: Mon Dec 2006
İletiler: 1,584
Blogdaki Konular: 6
Z.OMER TURGUT ***Z.OMER TURGUT ***Z.OMER TURGUT ***Z.OMER TURGUT ***Z.OMER TURGUT ***Z.OMER TURGUT ***Z.OMER TURGUT ***Z.OMER TURGUT ***Z.OMER TURGUT ***Z.OMER TURGUT ***Z.OMER TURGUT ***
hadi hayirlisi bunda bir hayir vardir.Kim bilir

Eski 14-07-2010, 17:13   #3
Murat KARAERKEK
ufkumuzvar

Murat KARAERKEK kullanıcısının Görüntü Resmi

Giriş: Sat Jun 2006
İletiler: 1,643
Murat KARAERKEK ***Murat KARAERKEK ***Murat KARAERKEK ***Murat KARAERKEK ***Murat KARAERKEK ***Murat KARAERKEK ***Murat KARAERKEK ***Murat KARAERKEK ***Murat KARAERKEK ***Murat KARAERKEK ***Murat KARAERKEK ***
Allakuekber...

Eski 14-07-2010, 17:24   #4
ibrahim DEMİRCİ
AHDE VEFA

ibrahim DEMİRCİ kullanıcısının Görüntü Resmi

Giriş: Fri Feb 2007
İletiler: 1,768
Blogdaki Konular: 8
ibrahim DEMİRCİ ***ibrahim DEMİRCİ ***ibrahim DEMİRCİ ***ibrahim DEMİRCİ ***ibrahim DEMİRCİ ***ibrahim DEMİRCİ ***ibrahim DEMİRCİ ***ibrahim DEMİRCİ ***ibrahim DEMİRCİ ***ibrahim DEMİRCİ ***ibrahim DEMİRCİ ***
inşallah haber uydurma degildir

Eski 14-07-2010, 17:53   #5
Mehmet DAĞDELEN
ikimilyon
Admin

Mehmet DAĞDELEN kullanıcısının Görüntü Resmi

Giriş: Thu May 2006
İletiler: 2,806
Blogdaki Konular: 18
Mehmet DAĞDELEN ***Mehmet DAĞDELEN ***Mehmet DAĞDELEN ***Mehmet DAĞDELEN ***Mehmet DAĞDELEN ***Mehmet DAĞDELEN ***Mehmet DAĞDELEN ***Mehmet DAĞDELEN ***Mehmet DAĞDELEN ***Mehmet DAĞDELEN ***Mehmet DAĞDELEN ***
böylece ne oldu?
-teşkilat kurtulmuş oldu!

hayırlı uğurlu olsun!

Milli Görüş; hakkı üstün tutmaktır!
Mehmet DAĞDELEN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-07-2010, 18:12   #6
Murat KARAERKEK
ufkumuzvar

Murat KARAERKEK ***Murat KARAERKEK ***Murat KARAERKEK ***Murat KARAERKEK ***Murat KARAERKEK ***Murat KARAERKEK ***Murat KARAERKEK ***Murat KARAERKEK ***Murat KARAERKEK ***Murat KARAERKEK ***Murat KARAERKEK ***
Haberin doğruluğu var arkadaşlar az önce özel bir haber aldım.. 15 gün içinde kongreye gidiliyor...

yeni genel başkanımız hayırlı olsun...

Eski 14-07-2010, 20:41   #7
Ufuk EFE

Ufuk EFE kullanıcısının Görüntü Resmi

Giriş: Tue Jan 2007
İletiler: 1,024
Blogdaki Konular: 6
Ufuk EFE ***Ufuk EFE ***Ufuk EFE ***Ufuk EFE ***Ufuk EFE ***Ufuk EFE ***Ufuk EFE ***Ufuk EFE ***Ufuk EFE ***Ufuk EFE ***Ufuk EFE ***
Erbakan Hocam adına bazıları haber uyduruyor sanırım, Erbakan Hoca bunların seviyesine inmez, ayrıca Sn. Kutan'ın istifa etmesi ise işi daha da sırıtıyor..... Ne gerek var ki istifa etmesine zira herkesin anlaması lazım ki NUman Bey istifa ederse hiç kimsenin itiraz etmeyeceği bir kişi lazımdır ki o da Sn. Kutan dır.....

Birilerinin bu listeye şahsi hevaları için itirazı var ve bunun için her yolu deniyor ve Kutan'ın istifaya davet edilmeside (bence) bunlardan biridir....
Zira o Listeden istifa edecek en son kişi, Kutan'dır...

Yine Anti-Numancıların Erbakan Hocamı kalkan ederek yine dödürdükleri bir dolap gibi geliyor.... Göreceğiz bakalım....

Hay varken hayale kanmaz bilgeler. Zat-ı Hak'tan gayrı zeval görürüm.
Ufuk EFE Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-07-2010, 22:10   #8
Murat KARAERKEK
ufkumuzvar

Olaylı konrenin ardından Kurtulmuş'un tasfiye ettiği Erbakan kanadı, harekete geçti. Şevket Kazan'ın olağanüstü kongre için harekete geçtiği öğrenildi. İddialara göre Kurtulmuş'un rakibi de belli. Numan Kurtulmuş’un ikinci listeye karşı çıkıp, delegelerin 4’te birlik oyuyla yeniden seçildiği olaylı kongre sonrasında, Erbakan kanadı olağan üstü kongre sinyali vermişti. Gelinen süreçte bugün harekete geçildi.

Dün katıldığı bir televizyon programında, hafta sonu yapılan kongrede yaşananlardan sonra Saadet Partisi teşkilatlarının ikiye bölündüğünü belirten eski Adalet Bakanı ve SP Genel Başkan yardımcısı Şevket Kazan, çift liste krizinin yaşandığı kongrenin yenileneceğini söylemişti.

"ÖZÜR DİLENECEK KONGRE"
Partinin hiçbir zaman bölünmesine izin vermeyeceklerini söyleyen Kazan, ortaya çıkan kötü tablonun gerçekleşecek olağanüstü bir kongreyle aşılacağını ifade ederek, "Mevcut yönetim yaptığı hatayı yenilenecek bir kongre ile düzeltmelidir. Hata düzeltilmeli ve özür dilenecek bir kongre yapılmalıdır." demişti.

BUGÜN HAREKETE GEÇİLDİErbakan’a yakın kanadın oluşturduğu ve “tasfiye edilenler olarak” adlandırılan grubun bugün itibari ile olağanüstü kongre için harekete geçtiği öğrenildi.

KURTULMUŞ'A UZLAŞI TEKLİFİ Ankara kulislerinde, “tasfiye grubunun” ilk etapta Numan Kurtulmuş ile görüşüp ortak bir liste üzerinde anlaşıp ortak genel başkan adayları olarak kongre yapılmasını önereceği konuşuluyor. İddialara göre Kurtulmuş’un bunu kabul etmemesi durumunda ise Erbakan kanadı kendi genel başkan adaylarını belirleyecek.

ERDOĞAN'A BENZEYEN RAKİP
Ağırlık kazanan isim ise Recai Kutan döneminde de Numan Kurtulmuş’a karşı adı geçen ve son kongrede tasfiye edilen isimler arasında olan Mete Gündoğan. Sima olarak Başbakan Erdoğan'a benzemesiyle gündeme gelen Gündoğan, Necmettin Erbakan'ın Başbakanlığını yaptığı 54. Hükümette Başbakanlık Başmüşavirliği yaptı.

İSTİFASI GÜNDEMDE
Tüm bu gelişmelerden haberi olan Numan Kurtulmuş’un ise karşı listenin genel başkan adayı olmayı reddedip görevinden istifa edeceği belirtiliyor.

Bin 250 delegesi bulunan Saadet Partisi’nde olağanüstü kongreye gitmek için kongre üyelerinin beşte birinin yani 250’sinin imzalı isteği olması gerekiyor. Haber 7’nin elde ettiği bilgilere göre, Numan Kurtulmuş’a karşı harekete geçen Erbakan kanadının olağanüstü kongre için gerekli olan 250 imza sayısını şimdiden bulduğu öğrenildi.

REFERANDUMDAN ÖNCE
Erbakan kanadının olağanüstü kongreyi 12 Eylül'de yapılacak referandumdan önce gerçekleştirmek istediği ve bu şekilde de kritik oylamanın kilit partisi olan Saadet Partisi'nin teşkilatlarına hakim olmayı hedeflediği belirtiliyor.

Kaynak: Haber 7

Eski 15-07-2010, 07:34   #9
ibrahim DEMİRCİ
AHDE VEFA

ibrahim DEMİRCİ ***ibrahim DEMİRCİ ***ibrahim DEMİRCİ ***ibrahim DEMİRCİ ***ibrahim DEMİRCİ ***ibrahim DEMİRCİ ***ibrahim DEMİRCİ ***ibrahim DEMİRCİ ***ibrahim DEMİRCİ ***ibrahim DEMİRCİ ***ibrahim DEMİRCİ ***
Alıntı:
Murat KARAERKEK tafarından gönderildi Mesajı Göster
Haberin doğruluğu var arkadaşlar az önce özel bir haber aldım.. 15 gün içinde kongreye gidiliyor...

yeni genel başkanımız hayırlı olsun...
eveeeeeeeeet.
15 gün içerisinde kongre var

Eski 15-07-2010, 10:21   #10
Kayıtsız
Misafir

İletiler: n/a
yeşil listeden NUman istifa etti nie Recai Kutan beyaz listeden istifa etmedi anlayamadım

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-07-2010, 18:33   #11
Amine Sümeyye KIVRIM
???

Amine Sümeyye KIVRIM kullanıcısının Görüntü Resmi

Giriş: Sat Mar 2008
İletiler: 129
Blogdaki Konular: 5
Amine Sümeyye KIVRIM ***Amine Sümeyye KIVRIM ***Amine Sümeyye KIVRIM ***Amine Sümeyye KIVRIM ***Amine Sümeyye KIVRIM ***Amine Sümeyye KIVRIM ***Amine Sümeyye KIVRIM ***Amine Sümeyye KIVRIM ***Amine Sümeyye KIVRIM ***Amine Sümeyye KIVRIM ***Amine Sümeyye KIVRIM ***
Allah ım neler olmuş yaa...dünyadan haberim yok...bugünlerde tv den ve internetten uzaktım;şok oldum...Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşaallah...

Eski 16-07-2010, 00:57   #12
Ali BEŞYILDIZ

Ali BEŞYILDIZ kullanıcısının Görüntü Resmi

Giriş: Sat Mar 2007
İletiler: 1,497
Blogdaki Konular: 3
Ali BEŞYILDIZ ***Ali BEŞYILDIZ ***Ali BEŞYILDIZ ***Ali BEŞYILDIZ ***Ali BEŞYILDIZ ***Ali BEŞYILDIZ ***Ali BEŞYILDIZ ***Ali BEŞYILDIZ ***Ali BEŞYILDIZ ***Ali BEŞYILDIZ ***Ali BEŞYILDIZ ***
MİLLİ GÖRÜŞ LİDERİ ERBAKAN'DAN AÇIKLAMA- Tarih: 15.07.2010

Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Saadet Partisi Büyük Kongresi ile ilgili olarak aşağıdaki açıklamayı yapmıştır.

Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Saadet Partisi Büyük Kongresi ile ilgili olarak aşağıdaki açıklamayı yapmıştır.

“Milli Görüş Camiamızın çok aziz ve muhterem mensubu kardeşlerim! Hepinizi gözlerinizden öpüyor, hürmetle ve muhabbetle selamlıyorum.

İktidara yürüyen Saadet Partimizin 11 Temmuz 2010 Pazar günü yapılan Olağanüstü Kongre sonrası kamuoyunda tereddütler meydana getirmek için gösterilen faaliyetler karşısında aşağıdaki gerçeklerin açıklanmasında yarar görülmüştür.

Milli Görüş Camiası 11 Temmuz günü mevsim itibariyle elverişli olmayan şartlara rağmen büyük bir coşku ve heyecanla canlı bir kongre yapmıştır. Ve fakat kongre önümüzdeki seçim çalışmaları döneminde birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve heyecanla çalışmayı temin bakımından istenen neticeyi vermemiştir.

Bunun sebebi iyi niyetle daha iyisini yapacağız zannıyla partimizi davasından, gaye ve temel esaslarından uzaklaştırmaya yönelik bir takım arzuların yürürlüğe konulmak istenmesidir.

40 Yıllık Milli Görüş davasının tek temsilcisi olan Saadet Partimizin ana hedef, gaye ve esaslarından uzaklaştırılmasını ve diğer partilere benzer bir parti haline getirilmesini camiamız mensubu hiçbir şuurlu kardeşimiz tasvip etmez.

Bu durumda partimizi bütün diğer partilerden üstün kılan mevcut 60 partinin benzeri 61. bir parti olmaktan muhafaza etmek, temel esaslarımızdan uzaklaşılmaması için elden gelen her türlü gayreti göstermek, Milli Görüşe inanan her kardeşimizin inancının gereğidir.

Temel esasların muhafazası için ve seçime giderken birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik örneğinin ortaya konulması ve bunların YENİ BİR KONGRE ile en kısa zamanda bütün milletimize gösterilmesi milli bir görevdir.

Çünkü, mevcut yönetimde yer alan milli görüşçü kardeşlerimizin her birinin kıymetli olduğunu biliyoruz. Ancak temel esasların muhafazası için tek tek şuurlu olmak yetmez, ekip olarak temel esasların muhafazasına özel itina gösteren bir yapıda olunması da zorunludur.

Yeni yapılacak Büyük Kongrenin takdiri ile bu ekibin teşkil edilerek hep beraber tek bir vücut halinde kardeşlik, sevgi ve heyecanla önümüzdeki atılımı gerçekleştirmek için camiamızın üzerine düşen görevi en büyük başarıyla yerine getireceğine inanıyorum.

Bu meyanda gerek temel esaslarımızda en mühim yeri işgal ettiği için, ne gerekse camiamızın her zaman şiarı olduğu için yapılacak bu kongrede bütün delegelerimizin ve mensuplarımızın hiçbir ayırım gözetmeden bir birlerini sevgi ve saygıyla kucaklayacaklarına yürekten inanıyorum.

Camiamızın mensuplarının her birini ayrım yapmaksızın gözlerinden öpüyor, bağrıma basıyorum”.

Tevfik Allah’tandır.

Zafer İnananlarındır ve Zafer Yakındır.

Ajans5.com Özel Haber
http://www.ajans5.com/detay/2010/07/...-aciklama.html

Video İçin Tıklayın.
http://www.ajans5.com/video/?id=3214

Eski 27-07-2010, 17:06   #13
Abdullah SİNDİ

Abdullah SİNDİ kullanıcısının Görüntü Resmi

Giriş: Thu Jul 2010
İletiler: 5
Abdullah SİNDİ is on a distinguished road
siz böyle iyi olduğunu mu zannediyorsunuz eğer parti kongreye giderse numan kurtulmuş darbe alacak ki bu saadet için iyi olmayacak

ayrıca bir fitne de ortaya atılacak demek ki başbakan erdoğan milli görüşten çıkması gayet doğalmış deyip ona hak verecekler

ve bakın göreceksiniz numan kurtulmuşa çok yerden davet gelecek ve bence birini değerlendirecek ve bu da milli görüşün sonu olacak numan kurtulmuşa bunu zorluyorlar

ayrıca birileri çıkıp diyor bize hep darbe indirdiler ama biz tekrar yeşerdik her zaman fidan olarak kalınmaz bi kere de ağaç olun siz bu kafa ile giderseniz fidan bile olamazsınız

son bir not ben burada asla erbakana suçlama yapmadım onun ismini kullanarak kendi istekleri doğrultusunda partiyi yönetmek isteyen yaşlı takımına diyorum kenara çekilin artık ayak bağı olmayın ve bir daha da erbakanın adını kullanıp bu partiyi yavaşlatmayın

Abdullah SİNDİ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-07-2010, 17:04   #14
milli misafir
Misafir

İletiler: n/a
İster yayınlayın ister yayınlamayın

Bu yollayacağım maili ister yayınlayın ,ister yayınlamayın.Milli görüş teşkilatlarında mahalle yönetiminden ilçe yönetim kurulu vede meclis üyeliği yapmış bir kişi olarak,son yaşanan olaylardan sonra o kadar bunalttınız ki hakikaten anlatılmaz.Bu teşkilatlar samimi insanlarla dolu.Ama öyle görüntü verildiki anlatmaktan artık haya ediyorum.Çocukluğumdan beri milli görüş aşıklısı bu garibin psikolojisini bozdunuz.Samimiyetimle söylüyorum aklıma gelince son yaşananlar artık hırsımdan dolayı ağlıyorum.Bu vebali yaşatanları ALLAHA HAVELE ediyorum.Sevdamızın netliğini bozanları ALLAHA HAVELE ediyorum.MİLLİ GÖRÜŞ DAVASINI BASİTE indirenleri ALLAHA HAVALE EDİYORUM.ERBAKAN HOCAMIN İYİ NİYETİNİ KULLANANLARI ALLAHA HAVELE ediyorum.KİMSE BAKİ DEĞİL DEYİP MANAYI BOZANLARI ALLAHA HAVELE EDİYORUM.VELHASIL UMUTUMUZU YOK ETMEYE GAYRET EDENLERİN OYUNUNA DÜŞENLERİ AKLI SELİME DAVET EDİYORUM.

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-07-2010, 10:52   #15
Eser GEDİK
Kısıtlanmış Üye

Giriş: Fri Dec 2006
İletiler: 2,776
Blogdaki Konular: 5
Eser GEDİK ***Eser GEDİK ***Eser GEDİK ***Eser GEDİK ***Eser GEDİK ***Eser GEDİK ***Eser GEDİK ***Eser GEDİK ***Eser GEDİK ***Eser GEDİK ***Eser GEDİK ***
sn. Ali beşyıldız konun ilk mesajındaki haberin yüzde 80 nin yalan olduğuna milleti yanlış bilgilendirmene ne diyeceksiniz..

hocam açıklama yapana kadar bekleseydiniz ölürmüydünüz.?

art niyetli yaptığınızı kimseninde art niyetli birşeyler yaptığını sanmıyorum ama bu kartelcilik bize yakışmaz.. biz ilk ağızdan gelene bakarız sağa, sola değil..!

Eski 31-07-2010, 10:30   #16
ibrahim DEMİRCİ
AHDE VEFA

Alıntı:
Abdullah SİNDİ tafarından gönderildi Mesajı Göster
[b]ve bakın göreceksiniz numan kurtulmuşa çok yerden davet gelecek ve bence birini değerlendirecek ve bu da milli görüşün sonu olacak numan kurtulmuşa bunu zorluyorlar
desene ayagının biri devamlı dışarda duriiii

Eski 27-08-2010, 22:29   #17
Muhammet GÜNGÖR

Giriş: Thu Dec 2007
İletiler: 20
Muhammet GÜNGÖR is on a distinguished road
yazık cok yazık ya
başka bi sitede bir konu acılmş ve yerin dibine girdim malesef
kongrede yaşananlar ve sonrasında iftar basmalar...cok ayıp ya
biz bunları savunuyoruz ama bu konularda savunulacak tarafları yok malesef
tamam bizde erbakan hocaya ihanet edildiğini düşünüyoruz ama bu şekilde savunma olmaz ya

Muhammet GÜNGÖR Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Yer İmleri

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları